woensdag 20 januari 2016

Toilet jaren 30 stijl

Ik word gevraagd om een badkamer te ontwerpen en te investeren in een tv programma. Maar ik heb niet de illusie dat ik dit landelijk aan moet pakken en dat ik . Iedereen heeft er wel een gevoel bij. Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met.


Op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht.

Een zeer verouderd badkamer waar echt wat aan gedaan moest worden. Koop of Verkoop jaren tegel op Marktplaats. Fontein en kraan wit toilet jaren en kraan nieuw. De woning bevat nog veel oorspronkelijke details, zoals paneeldeuren, . Inclusief mooie Terrazzo-tegels om aan te sluiten bij de keukenvloer.


Renovatie keuken, toilet en hal in jaren stijl. Jaren model vrij en bezet toilet wc beslag. Deurklink TON nikkel met bakeliet jaren stijl.

Geert has job job listed on their profile. Met dit deur beslag tilt u uw volledige woning naar een hoger niveau! De Mackintosh collectie bestaat uit kranen en accessoires geïnspireerd op Deco ontwerpen uit de jaren van de . Toiletruimte vernieuwen stijl jaren 30.


Dit retro WC slot maakt uw jaren dertig toiletdeur helemaal af met de klassieke. Een gietvloer is niet goed te combineren met uitsluitend strakke, effen, grote tegels, omdat dit te steriel of saai gaat ogen. Een afwijkende vorm of kleur is aan te . Een woning gestyled in de retro stijl. De webshop staat niet alleen bij stijlbewuste particulieren in de favorietenlijst.


In de hal werd de houten lambrisering weggebroken, de toilet. Binnenkijken in … de keuken en het toilet van een jaren huis in Utrecht na STIJLIDEE Kleuradvies. Weijntjes biedt een complete en stijlvolle lijn van klassiek tot modern in vele.


Vooral in een jaren huis zal dit fraaie beslag tot zijn recht komen, . De Stijl , bekend van kunstenaar Piet Mondriaan en ontwerper Gerrit Rietveld. Het toilet en de badkamer zijn betegeld met rode, blauwe en gele tegeltjes. Leuk hierbij zijn vaak de oude witjes, gecombineerd met een .

Ruime hal met ruime toiletruimte , meterkast en vaste open trap naar 1e verdieping. De indeling en uitstraling van de keuken, badkamers en toilet zijn eveneens door COLORZ ontworpen. Wonen in een schitterende jaren - woning, met de interessante voordelen van een eigen koopwoning.


Wolvega, hebben een stijlvolle kenmerkende jaren-. Jaren interieurs en jaren interieurs hebben een grote .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts