vrijdag 15 januari 2016

Trailer spuiten

Een tijdje geleden bedacht ik te gaan sparen voor een trailer , maar dan wel een opknapper. Deze wilde ik dan Metallic rood laten spuiten , . Wilt u nieuwe trailers voorzien van een beschermende laklaag? Wilt u uw trailers opknappen en een representatieve uitstraling . Het spuiten van trailers is een aparte specialisatie.

Voor vele opdrachtgevers hebben wij inmiddels hun trailer in de huiskleuren mogen spuiten. Uw trailer of oplegger professioneel laten (over) spuiten ? Roeffen Repaint gespecialiseerd in het spuiten van groot materieel! Schadeherstel van uw trailer , oplegger, kipwagen of aanhanger. Onlangs hebben we voor een trailerbouwer een serie trailers gespoten.


Het metaal is, na een voorbehandeling van stralen en schooperen, . Spuiterij De Muynck in Borssele (Zeeland) is gespecialiseerd in het spuiten van trucks en trailers.

Om de kwaliteit te waarborgen en om klaar te zijn voor de . Polyester paardentrailer overspuiten. Type klus: Auto reparatie of onderhoud. Stralen is van groot belang voor een optimaal resultaat bij het spuiten. Een gestraalde en gespoten trailer ziet er weer als nieuw uit en kan weer jaren mee.


Heeft u een paardentrailer die vervaagd is of beschadigd of wilt u uw trailer voorzien van een geheel nieuwe kleur? Zowel op het vlak van schadeherstel als het compleet spuiten van gebruikte en nieuwe trailers. Onderscheidend vermogen is datgene waar ieder bedrijf naar op. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


TrailerPartners verzorgt de spuitwerkzaamheden aan uw bedrijfsvoertuigen. Bijvoorbeeld een kras op uw auto, een deuk in uw vrachtwagen of trailer , of een. Beschadigd materieel als trucks en trailers , maar ook shovels en heftrucks, kan. Floor installatie tot het stralen en opnieuw spuiten van een complete oplegger. Spuiterij Verheije uit Breskens is specialist op het gebied van stralen en spuiten.


Van marktwagens en paardentransporters tot maatwerk trucks en trailers. In Ommen zorgen wij voor goed onderhoud aan uw trailer park.

SRM komt met een speciaal uitgeruste vrachtwagen en trailer en spuiten de hekwerken met polyurea op locatie. Dit bespaart dus enorm aan tijd en geld! Ook als u een trailer wilt huren zit u bij Truckherstel goed. Dat kan bijvoorbeeld wanneer uw eigen trailer bij ons staat voor onderhou .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts