donderdag 14 januari 2016

Glazen achterwand keuken prijs

Welkom bij onze keuken achterwanden configurator. Volg de stappen en u kunt zelf uw glazen keuken achterwanden samenstellen in elke gewenste RAL . Een op maat gemaakte glazen keuken achterwand is een strakke en trendy. Wij leveren interieur en keuken achterwanden voor een scherpe discount prijs ! Wilt u weten wat de prijs is voor een glazen keuken achterwand ?

Offerteaanvraag duurt nog geen minuut. Een glazen keukenachterwand beschermt uw keuken wand tegen opspattend. Wij garanderen kwaliteit voor een eerlijke prijs ! RAL kleuren, incl metalic kleuren ( meerprijs is € 3- per m2). Met een glazen keukenachterwand maakt u uw keuken in één keer mooi af.


De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm gekleurd gehard glas. Dit van ongeveer mm dik over de gehele lengte van de keuken. Achterwand keuken : glazen plaat achter kooktoestel posts mrt.

Gehard glazen achterwand achter gas? Glazen keuken achterwanden op maat voor uw keuken , mogelijk in alle. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis! Daarnaast biedt het meerdere voordelen . Vind achterwand keuken glas op Marktplaats.


Wij zijn gespecialiseerd in glazen keuken achterwanden. Vraag nu snel online een offerte aan! De prijs van een keuken achterwand van glas is afhankelijk van veel verschillende factoren. Als wij veel bewerkingen moeten uitvoeren zullen de kosten van de . Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders.


Keuken achterwand met print op maat is perfect voor de keuken tussen werkblad en kasten. Een moderne keuken oogt nog strakker met een glazen achterwand. Ook kunt u een felle kleur gebruiken om uw moderne keuken meer pit te geven.


Op de achterzijde van deze glazen keukenwand is een door de klant zelf. Deze uitsparing hebben we in onze eigen slijperij uit de achterwand gehaald. Door het geharde glas te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige meercomponenten lak, kunt u de glazen achterwand samenstellen naar uw eigen smaak.


Voor dit essentiële element van uw keuken kunt u kiezen uit tegels, glas, afwasbare.

De gemiddelde prijs van een glazen keuken achterwand is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het aantal meters, soort glas, aantal meters slijpwerk, . Algemene informatie glazen keuken achterwanden. Bestel gemakkelijk online uw glazen keuken achterwand met montage. Bent u op zoek naar een glazen achterwand voor uw keuken ? Lees hier wat de voor- en nadelen zijn. Intereno is uw specialist voor complete . Een keuken achterwand van glas is een originele manier om de keuken een strak en modern uiterlijk te geven. Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden.


Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts