woensdag 27 januari 2016

Rasch behang african queen

Zowel in de webshop als in de winkel profiteert u van de laagste. Bekijk hier het complete assortiment van Rasch online! De fijne vachtstructuur in uitziende als betegelde patchwork voelt ons huis natuurlijk en levendig . De toplaag van dit behang is gemaakt van vlak (afwasbaar) vinyl met een vlies achterzijde.


Superkwaliteit voor een superprijs ! Breng de magie van Afrika over op vier muren en geef je huis een uitgebalanceerde uitstraling met dit exclusieve behang van Rasch. Vertrouw op uw handen want u zult uw ogen niet . African Queen II Behang binnen enkele dagen in huis! Meer inspiratie vind je via de RASCH WEBSITE. Deze behangcollectie is even opwindend en boeiend als een safari en even elegant.


Deze collectie is even opwindend en boeiend als een safari en even elegant en exotisch als de dieren van Afrika. Maak jouw keuze uit ons ruime aanbod en bestel Vliesbehang, Rasch , . Soort behang Vliesbehang Patroon 30cm verspringend Basiskleur(en) Lichtgrijs huid in blokken . Dit duurzame off-white, créme Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. De grootste online behangcollectie van de Benelux.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. De kleuren van behang op onze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur. Rasch vliesbehangAfmeting : circa meter x cmPatroon : cmPlaksel advies : perfax roll-on magic pink ( roze )Levertijd : - werkdagen.


Color Beige, Grey Themes Eyecatchers, Modern, Diamonds Brand Rasch Paste advice Bison Wallpaper Paste . Rasch Style: geavanceerd en extravert, elegant, volgens de laatste mode. See more ideas about Queen ii, Wallpaper and Wall papers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts