vrijdag 15 januari 2016

Keramiek schalen maken

Mega XXL FLUFFY SLIJM maken met liter lijm! Antoonet: Schaal maken in een drukmal. Na het drogen wordt de schaal gestookt in de keramiekoven.


Na ongeveer twee weken kan de schaal opgehaald . In deze workshop ga je een schaal maken.

Een schaal in keramiek is een blikvanger in je interieur. Het is tegelijkertijd een gebruiksvoorwerp én een decoratief element. In een drukmal wordt een patroon gelegd van rolletjes, balletjes en slierten klei.


Door aan de binnenkant alles aan elkaar te smeren maken we een schaal. Als je keramiek schalen met een persoonlijk accent wilt kopen of cadeau geven, dan kan de keramist iets unieks voor je maken. Vrijdag - Cursus Kleurrijke keramiek : schalen en kommen.


Het gaat erom contact te maken met die kracht en verrast te worden door wat de. Els maak je tapas kommetjes, werk je aan servies, of een grote schaal.

Je kunt de schaal maken van zwarte of witte klei en we brengen structuur . Onder leiding van keramiste Mieke Montagne . Wie wil dat niet een eigengemaakte schaal ? Inge Cremers van Urniek (en Bek Boeken) geeft een workshop keramieken schaal maken tijdens IkToon: de maand van de amateurkunst. Keramische handgemaakte snoep schotel en keramische fruit vazen. Schotel voor snoep, fruit en anders. De schaal wordt gemaakt in een door u zelf meegebrachte mal.


Dit kan zijn een wok, grote chipsschaal, braadpan, grote . Soms moet je de dingen even op hun kop zetten om weer op nieuwe ideeën te komen. Great sculpture which is intriguing and also fascinating to the eye as the texture is smooth, but soft and delicate and . Speeldoos Baarn, waar u gemakkelijk kunt parkeren. Wilt u een lezing, workshop of cursus cadeau doen, dan kunt u gebruik maken van onze cadeaubonnen. Workshop: handgevormde schalen met Katrin Dekoninck. Deze workshop is een workshop beeldhouwen in keramiek voor beginners.


De cursus is één volledige dag waar u technieken leert over het opbouwen van schalen met de han met rollen of met plakken klei. TWEE DAGEN KERAMIEK WORKSHOP IN HEEMSTEDE Vindt u het leuk om uw eigen keramische schalen of potten te maken ? Wij willen je wereld mooier maken met objecten waar je met plezier naar kijkt want een mooiere wereld begint .

Keramiek schaal met handgeschilderde vlinders met de techniek uit de eeuw. We maken er een gezellige namiddag van. Door middel van stempels, sjablonen, relief maken met voorwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts