donderdag 25 juni 2015

Sticker kroon

Specificaties:Geschikt voor: Alle MacBook modellenKleur: ZwartAfbeelding: Kroon. Gratis verzending en snelle levering. Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland.


Je zocht naar: glitter kroon sticker ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Muursticker van een kroon met eigen tekst of naam. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.


Leuk voor op een kinderkamer of als meubelsticker. Een muursticker met hierop de kroon van een koningin afgebeeld. Bepaal zelf de gewenste kleur en grootte voor deze wanddecoratie. Een leuke naamsticker met een kroon. De meisjesuitvoering komt met hartjes,.


De sticker is in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Geef bij het afronden van uw bestelling aan welke naam u graag wilt bestellen. Wij zorgen ervoor dat de naam mooi onder de kroon past! Met de muurstickers van Wall Mania breng je meer pit en leven in huis.


Leuke, zelfklevende 3D stickers die makkelijk aan te brengen zijn op de nagel. Deze Kroon sticker is leverbaar in verschillende kleuren en maten. Gemaakt van de beste kwaliteit vinyl, en hebben een supper matte finish. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Langwerpige sticker met panda en gouden kroontje. Heel leuk als afwerking op onze enveloppen, maar zeker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts