maandag 29 juni 2015

Harol patio prijzen

Deze gegeven voorbeeld prijs zijn is gebaseerd op een Patio welke meter breed is en een uitval heeft van meter. De prijzen zijn enkel ter indicatie. Harol Patio Terrasoverkapping vouwdak.


Nog nooit waren overkappingen zó elegant. Bezit u een terras, zwembad of tuin, maar kan er amper van genieten . Maak kennis met de Nomo, een innovatief en volledig horizontaal vouwdak met geïntegreerde screens. Met een vouwdak of Patio creëer je een buitenruimte waarvan je het dak . Je kan kiezen voor PATiO , een terrasoverkapping met.


Op Batibouw presenteert HAROL de nieuwste generatie zonwering die. De Patio Nomo is een fraai, modern patiosysteem . Daarmee geniet u zelfs bij hevige regenval van het ontspannende buitenleven . De luxe van een extra (buiten)ruimte dankzij een PATiO. De HAROL PATiO is een vouwdaksysteem. Speciaal ontworpen om overal even gemakkelijk aan te brengen en in te passen in elke architectonische omgeving, . Een patio van HAROL is zon- en regenwering en is ideaal voor grote oppervlaktes.


Naast een GRATIS motor en extra korting geniet u van de prijzen 2017. De architecturale blikvangers bieden efficiënt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts