dinsdag 9 juni 2015

Donkerblauwe muur

Een muur in een koele tint laat zich prachtig combineren met warme materialen, zoals oranje houtsoorten. Koperen en platina accenten doen het ook goe . Een kleurtje op je muren kan een wereld van verschil maken in je interieur. Het is dan alleen wel belangrijk dat je de juiste . Zou jij dit aandurven, een donkerblauwe muur in het interieur? Door te combineren met lichtere tinten in het interieur, komt het geheel niet zo donker en klein .

Het verven van de muren in de slaapkamer is een klus waar je goed over na. Kies je zwart, donkergrijs, donkergroen, donkerblauw of een andere donkere . Blauw geeft een gevoel van frishei zuiverheid en creëert rust. Daarbij wordt deze kleur geassocieerd met een frisse lentedag, aan.


Een muur met een felle tint erop kan jouw woonkamer een hele andere. Als je nog een tint dieper wilt gaan verf je de muur donkerblauw. Voor de dappere liefhebbers onder ons, donkerblauwe muren. Een gewaagde keuze, maar met de juiste tint blauw kan het prachtig uitpakken .

Ook al eens gedacht aan een donkergroene of een donkerblauwe muur ? Wie het rigoureus wil aanpakken, gaat voor een donkerblauwe lik verf op de muur. We hebben het met stip over een donkere tint blauw, om er . Schilder je muur van je woonkamer met donkerblauwe verf van Boss Paints. Deze is verkrijgbaar in alle verfwinkels van colora.


Een donkerblauwe muur verven in de slaapkamer is een mooie achtergrond. De blauwe muur overweeg ik zelf toe te passen in de nieuwe keuken. Slaapkamer Muur Kleuren Donkerblauwe Muren Marineblauwe Muren Donkerblauwe . Dan zijn de donkerblauw tinten zoals koningsblauw, marine of. Zwarte stellingkasten met accessoires tegen blauwe muur.


Een nieuw huis, een opknapbeurt van je kamer, of gewoon toe aan een nieuw, fris kleurtje op de muur ? Dat wordt lastig kiezen, want welke . Breng deze kleuren muurverf bij voorkeur aan op een enkele muur zolang de. Diep donkerblauw als de zee is een prachtige kleur om dat . Vind je een donkerblauwe muur iets teveel van het goede? Ga dan voor donkerblauwe accessoires in de slaapkamer!


Natuurlijk kun je er voor kiezen om de gehele wand te laten schilderen. Veel dingen komen nou eenmaal nog mooier uit tegen een muur met.

Mijn donkerblauwe muur was zo gedaan en toen ik de grote zwart wit . Lees ook: Tips voor donkere muur in een industrieel interieur. De kleur donkerblauw die je zou kunnen gebruiken voorop de muur. Matecumbe Key verzamelden tot een donkerblauwe muur met groene slierten.


Donkerblauw muren in de woonkamer passen goed bij een lichte houten vloer of witte accenten. Met een mooie verlichting tegen een . Hieronder wat voorbeelden om te laten zien dat als je het combineert met fris wit, natuurlijke materialen als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts