vrijdag 19 juni 2015

Silvana larimar

Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter . Houd je van een stevig kussen en slaap je ook op een stevig bed? Silvana Larimar hoofdkussen - Wit - 60xcm. Vulling, Neksteun: extra stevige natuurrubber (Vita Talalay).


Dan past dit kussen waarschijnlijk goed bij uw postuur. Met gedurfde innnovaties werden ze .

Voor gebruik op een zeer stevig slaapsysteem - Voor gebruiker met zeer brede schouder, breed . Bent u op zoek naar een extra stevig kussen en slaapt u ook op een stevig bed? Dit kussen is speciaal ontwikkeld voor mensen die de voorkeur geven aan . Heeft u de voorkeur voor een dik en stevig hoofdkussen? Bekijk productinformatie gebruik onze Keuzewijzer.


Voor de allerzwaarsten en meest brede schouders. Hierbij verkoop ik onze nieuwe silvana larimar kussen, wij konden hem niet meer terugbrengen wegens hygiëne, hij mag opgehaald worden voor euro, . De extra stevige Larimar met groene bies. Plaisier Interieur: etages pure inspiratie!

Het enige extra stevige kussen met net dat beetje extra neksteun. Geschikt voor grote dan gemiddelde mensen die op een stevig matras . Hou je van een stevig kussen, ben je een zijslaper en slaap je ook op een stevig bed? Houd u van een stevig kussen en slaapt u ook op een stevig bed?


Dan biedt de Larimar u de perfecte lighouding! Voor wie een zeer stevig hoofdkussen zoekt. Speciaal gemaakt voor zijslapers met een stevig matras. Ervaar op reis het comfort van thuis ! Voor stevig gebouwde slapers en te . De neksteun is gemaakt van Vita Talalay latex en is extra stevig en.


Het perfecte stevig hoofdkussen is de LARIMAR (voorheen type Largo). Als je van een heel stevig kussen houdt, op een stevige matras slaapt en een groter dan gemiddeld postuur hebt. Het hoofdkussen voor mensen met een voorkeur voor een stevig kussen. Na elke nacht weer een stevige basis voor een energieke dag!


Door onze kennis en ervaring bent u verzekerd van . Het kussen is daardoor uitermate geschikt voor het gebruik op een stevig matras als. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts