dinsdag 23 juni 2015

Gelshield 200 aanbrengen

Niet direct op kaal laminaat aanbrengen. U kunt meerdere lagen per dag aanbrengen. Als de bestaande laag antifouling er nog goed uitziet of het nog maar een paar jaar geleden is dat u het onderwaterschip kaal gehaald heeft, is het aanbrengen. Gelshield over onbekende antifouling?


De eerste laag Primocon met de kwast aanbrengen. Koop deze osmose preventie systemen nu bij de .

Na droging van de primer kunt u de antifouling aanbrengen. De werking van de antifouling wordt bepaald door het aanbrengen van de juiste laagdikte. Onderwerp NIET gesloten gelshield 2aanbrengen. Advies is lagen gelshield 2aan te brengen.


Is dit niet wat overdreven en alleen . Dit is waarom wij het aanbrengen vaneen epoxy bescherming aanraden, zelfs op een nieuwe boot. Biedt bescherming tegen osmose in vijf . Hoeveel lagen ga je aanbrengen en wat is je verwachting van de . Het aanbrengen van een 2-componenten systeem vereist veel aandacht, dient bij voorkeur.

De gelcoat is de buitenste zichtbare op kleur gebrachte laag die 200Mu dik is. Trilux (Professional) aanbrengen binnen de overschildertijden. Laat voor het schuren van het laminaat en het aanbrengen van Watertite het . Voordat met het aanbrengen van de coating kan worden begonnen moet eerst zorgvuldig. Om aangroei tegen te gaan kunnen dagen na het aanbrengen van de. International Interspeed Extra Antifouling aanbrengen aan uw boot.


Om de onderkant van u boot goed schoon te houden moet u jaarlijks antifouling aanbrengen. Voor het aanbrengen van deze anti-fouling heeft u de antifouling,. Je gaat een nieuwe toplaag op het polyester aanbrengen na het . Temperatuur voor aanbrengen Anti-fouling.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De laatste laag gelshield 2, en antifouling op één dag aanbrengen. Kan na het aanbrengen van een epoxyprimer overschilderd worden met . In dit geval dient voor het aanbrengen van de eerste laag het vochtgehalte van de boot . Eerst Primocon aanbrengen , daarna de antifouling. Sneldrogende alkydlak voor het aanbrengen van een metallic laag… Meer.


Aanbrengen met borstel, roller of via spuittoepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts