maandag 8 juni 2015

Meubel makerij

Een meubelmakerij is een werkplaats waar, meestal in opdracht, speciale meubels worden gemaakt die niet zo te koop zijn in winkel of warenhuis. Onder realisaties vind je alvast een selectie van onze uiteenlopende projecten. Onze website is opgebouwd zoals ons bedrijf werkt: Duidelijkhei heldere afspraken en persoonlijk contact.


Wij zijn een jong en enthousiast team. Graag gaan de Meesters in Maatwerk de uitdaging aan om uw wensen om te zetten in . Joeri Koolhoven, specialist in jaren maatwerk, meubels en interieur betimmering.

Wij laten een een aantal bewerkingen zien op verschillende machines in onze meubelmakerij. Daarbij wordt ambacht gecombineerd met hypermoderne . Uw eigen meubelontwerp of dat van ons: Van ontwerp tot en met installatie van uw meubels staan wij graag tot uw dienst. De meubelmakerij in de regio Zwolle. Wilt u een keuken, tv-meubel, inbouwkast of een tafel op maat? Wij maken keukens, kinderdagverblijven, badkamers, interieurs en betimmeringen in elke stijl, passend voor uw woning.


Kwaliteit in Maatwerk en Productie Meubelen en geheel naar uw Wens! Pieken op de grens tussen kunst en . Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het maken van moderne of traditionele.

Kortom wij leveren keukens en meubels met een uniek karakter. Bent u op zoek naar een uniek interieur of meubel op maat voor uw woning, praktijk, bedrijf of winkel? Meubelmakerij Klaver maakt meubilair naar eigen ontwerp. Onze meubelmakerij is reeds drie generaties lang gespecialiseerd in het vervaardigen van maatmeubelen, een complete . Ik maak meubels op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Vergelijk bedrijven in de regio Geel Brevaro, Ilb Design, Claes Interieur, Van der Voort.


Van borrelplank tot inbouwkast, met een vrijblijvende offerte zit u nergens aan vast! Laat Zwiers uw nostalgische of landelijke keuken, badkamer, vloer of meubels handgemaakt op maat maken. Ben Nijland begon meer dan jaar geleden met het maken van meubels in een degelijke boerenschuur in het Twentse Saasveld. Hoek, het moet mooi zijn én functioneel. Ambacht, maatwerk en oog voor detail.


Authentieke producten en duurzame oplossingen, dat is werk van Ploeg Interieurbouw. Je hebt er goed over nagedacht en bent ervan overtuigd: het starten van een meubelmakerij is een goed plan! Je gaat hiervoor een duidelijk plan uitwerken.


Misschien bent u al een hele tijd op zoek naar een kast, tafel, een bed of een ander stuk meubilair. U heeft wel een idee maar nog geen ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts