donderdag 11 juni 2015

Woca zeep wit

De zeep reinigt de vloer en de speciale vetten in de zeep voeden en . Woca Zeep is verkrijgbaar in de kleuren: naturel, wit en grijs. Kwaliteitszeep voor wekelijks onderhoud van geoliede vloeren. Verkrijgbaar in naturel, wit en grijs. Zorgt voor een vuil- en waterbestendig .

Geschikt voor dagelijkse reiniging van geoliede en gezeepte houten vloeren. De verzorgende vetten zorgen voor een optimale voeding van uw vloer. Door de vloer regelmatig met zeep te behandelen wordt de vloer niet alleen gereinig maar wordt bij iedere beurt tevens een klein beschermend laagje kokos- . Binnenkort meer Tycho Shop onderdeel van Tychvloeren.


Vloerolie, Meubelolie, Hardwaxolie, Wasolie maar ook Osmo, Woca , Vesting en . Lachappelle is reeds vele jaren een gevestigde waarde wat betreft parket. Met liefde voor hout en vakkennis plaatsen of herstellen wij uw parketvloer.

Woca onderhoudszeep ( witte zeep voor witte vloeren). WOCA Zeep Wit 1L Verbruik 125ml per liter warm water. Merk: WOCA Vloerafwerking: Olie Kleur (olie): Wit Onderhoudset: Nee Samenstelling ( onderhoud): . Onderhoudszeep voor wekelijks onderhoud van met Woca geoliede vloeren. Woca zeep wit 5l koop je bij Floorhouse.


Reiniging en onderhoud: Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil . OMSCHRIJVING: Speciale aanbieding op Tweedehands. Natuurzeep Wit gebruikt wordt om de . SKU: woca - zeep - wit -25l Categorieën: Houten vloeren, Houten vloerenHouten. De andere kleuren zijn grijs, extra wit en zwart. Het laat een zeepfilm achter op uw vloer wat uw vloer water- en vuilbestendig maakt. Het is verkrijgbaar in een naturel, grijze en witte kleur.


Woca (voorheen Trip Trap) natuurzeep is bedoeld voor de reiniging en onderhoud van geoliede en met zeep behandelde houten vloeren. Door de de geoliede vloer regelmatig met zeep te dweilen, wordt de vloer niet alleen gereinig maar wordt bij iedere beurt tevens een . Gratis verzending vanaf €7 -Bestel hier met de laagste prijs uw onderhoud producten voor de vloer. Dit is vooral handig voor kleinere oppervlakken.

Tevens leggen wij u uitgebreid uit hoe u uw parketvloer het best kunt onderhouden! Deze WOCA natuurzeep is ideaal voor de reiniging en het onderhoud van geoliede, in de was gezette en met zeep behandelde oppervlakken. Deze zeep is ideaal voor de reiniging en het onderhoud van geoliede, in de was gezette en met zeep.


Ideaal voor de reiniging en het onderhoud van geoliede, in de was gezette en met zeep behandelde houten oppervlakken. Woca natuurzeep wit voor regelmatig onderhoud en bescherming van geoliede vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts