dinsdag 23 juni 2015

Aquamarijn revol onderhoudsolie

Visser parket te Rijssen kan voor u het onderhoud van uw vloer verrichten zodat u nog lang plezier hebt. Deze variant van de Revol is dunner gemaakt zodat deze prettig te . Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met . REVOL is een houtvoedende, sneldrogende olie op basis van o. Op werkdagen voor 17u besteld=morgen in huis!

De vloer eerst reinigen met Clien-s. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Professionele houtvoedende olie gemaakt van natuurlijke oliën voor niet-gelakte vloeren, meubels en fijn hout- en timmerwerk . Voor het grote onderhoud van een met Corcol behandelde vloer.


Inboenen en droogwrijven met een niet pluizende doek. Dit product is voor olievloeren en is diep indringen reinigen houtvoedend en beschermend. Door kleine moleculen dringt de olie diep in het hout door.


Revol onderhoudsolie is wordt gebruikt voor groot onderhoud van een met Corcol behandelde vloer.

Diep indringen reinigen houtvoedend en beschermend. Door de kleine moleculen dringt de olie diep in het . Levertijd: 1-werkdagen of afhalen in de winkel. Een basisproduct en onderhoudsolie voor uw houten meubelen, zoals tafels en . AQUAMARIJN REVOL ONDERHOUDSOLIE BLANK.


Het voordeel van een verdunde olie : - brengt soepeler aan, iets . Een sneldrogende basis- en onderhoudsolie op basis van Corcol, maar dunner en daardoor gemakkelijker . Revol is geurarm, zeer diep indringend . OMSCHRIJVING: Speciale aanbieding op Tweedehands. Bevat houtolie en aromaatvrije verdunners. Voor het naoliën (ook plaatselijk) van parket en andere houten vloeren.


Volg de aanwijzingen op de verpakking. Gratis verzending vanaf €7-Bestel hier met de laagste prijs uw onderhoud producten voor de . Om de kleur te herstellen, kunnen REVOL en REVOL desgewenst worden . Onderhoudsolie voor de met Corcol behandelde vloeren. Batuurlijke olie voor zowel de basisbehandelingals het onderhoud van onder andere vloeren enmeubelen.


Aquamarijn Easy Care onderhoudsset olie naturel Aquamarijn.

Vandaag besteld voor 15u dezelfde dag verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts