maandag 8 juni 2015

G rail gordijnrail

Marktleider op het gebied van gordijnrails. Naast de standaard gordijnrails levert Goelst vouwgordijnen, skylightsystemen en paneelgordijn systemen. G - Rail by Goelst biedt u een veelzijdig inzetbare gordijnrail , geschikt voor alle plafond- en wandmontage.


Deze uiteenlopende railprofielen zijn o. Dit railsysteem voor middelzware tot zware . Goedlopende witte gordijnrails met plafond steunen.

Runners voor Goelst- G - rails voor gordijnen. Verschillende andere onderdelen voor gordijnrails te koop. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Goelst heeft een uitgebreide collectie aan gordijnrails én de gordijnstoffen die passen bij elk interieur.


Het systeem van Goelst heet G - Rail en . Uitschuifbare gordijnrails , gordijnrails op maat en bocht. Bekijk alles in de bouwmarkt of online. Voor elk huis en elk gordijn is er een gordijnrail.


Stuc rails of gordijnrails voor Wave.

Aluminium gordijnrails zijn bij ons te verkrijgen in diverse types, soorten en maten. Veelgebruikte railsystemen zijn: KS-rails, DS-rails, G - rails , . Als volgt bevestigen: aan de onderzijde tegen de rail plaatsen, licht indrukken en dan het. Het in Ede gevestigde Goelst Nederland is met G - Rail marktleider op het gebied van gordijnrails. De producten van Goelst worden onder . Maak jouw gordijnen helemaal compleet met een gordijnroede of gordijnrail van Praxis.


Kies uit verschillende stijlen en materialen en reserveer direct. Mogelijkheden van de G-Rail We beginnen met de laatste: als Nederlands fabrikant van elektrische G - Rail gordijnrails geniet Goelst een wereldnaam. Elk gordijnidee wordt werkelijkheid met gordijnrails van Goelst. Goelst ontwikkelt en produceert hoogwaardige aluminium gordijnrails voor woninginrichting en . Uiterst actueel vlakgordijnsysteem voor vlakke panelen. Deze lichtgewicht gordijnrails is te verstellen van een lengte van 70cm tot.


Wij leveren gewenst totaaloplossingen en nemen graag uitdagende maatwerkopdrachten aan. We leveren naast de traditionele gordijnrail ook gordijnroedes. Merken: Interstill, Vion, G - Rail , Forrest, Büsche, Duko, Somfy. Gordijnrails , roede en railroede worden in samenwerking met XXL.


Linnengordijnen veelzijdige inzetbare gordijnrails te weten G - rail op maat aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts