maandag 22 juni 2015

Sigma s2u gloss allure

Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.


Luchtdrogende lak voor binnen en buiten, op basis van polyurethan-alkydhars met DGS (Dual Guard System). Deze extreem duurzame hoogglanslak is weervast en geschikt voor .

Nu Sigma producten met hoge korting en geen verzendkosten. ProGold kwast patentpunt Red Exclusive (maat of 16). Dit geldt ook voor dikkere lagen en lagere temperaturen.


Sigma S2U Gloss en Sigma S2U Satin is goede verf van Sigma. De lakverf geeft bescherming tegen UV-straling. Deze lak op terpentinebasis voor buiten kan op ondergronden van hout en metaal worden . Een schitterend eindresultaat en een maximale levensduur.


Sigma Allure S2U Gloss is een hoogglanzende slijtvaste 4-seizoenen lak op terpentinebasis voor.

Schildervrij garantie van Sigma bestel vandaag nog . Sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van. De verf is geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Voor 23:uur bestel morgen in huis. S2U Allure Gloss bevindt zich in een overgangsfase en zal . Bindmiddel, Polyurethaan-alkydhars met DGS technologie. Lakverf voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars met DGS technologie.


Tijdens de Allure actieweken profiteert u van . Bestel de sigma s2u gloss voordelig online in onze webshop. Webshop met vrijwel alle verfmerken van . Dit product van Sigma kan het gehele jaar voor onderhoud worden . S2u allure gloss 1L vind je bij Verfonline-XL. Topkwaliteit hoogglans verf voor binnen en buiten Hoge aanvangsglans en uitstekend glans behoud.


Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk. Voor het afschilderen van staal en .

Alle kleurnummers mogelijk Hoe voert u een kleurnummer in? Voeg uw bestelling toe aan de winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts