dinsdag 30 september 2014

Verticale gevelbekleding

Bekijk de verschillende mogelijke houtsoorten voor gevelbekleding. Voor de levensduur van het hout zullen de verticale latten, waarop de bekleding wordt . Daarnaast wordt massief houten gevelbekleding toegepast in kozijn- borstweringen en houten. Keramische dakpannen zijn niet alleen geschikt voor hellende daken, maar ook als verticale gevelbekleding.


Zeker de afgelopen jaren zien we een herleving . Links: regelwerk van verticale latten bij horizontale gevelbekleding.

Rechts: dubbel regelwerk bij verticale gevelbekleding , om ventilatie achter . Open gevelbekleding is een type houten gevelbekleding welke zowel horizontaal als verticaal toegepast wordt. Bij verticale toepassing worden de planken met . Wij leveren zowel open als gesloten als horizontale en verticale gevelbekleding. Wij kunnen onze houtprofielen zowel geschaafd als ruw aanleveren. Unieke mogelijkheden door verticale gevelbekleding en horizontale gevelbekleding.


Maar wat zijn de valkuilen van een verticale houten gevelbekleding en welke houtsoort moet je daarvoor kiezen? Zelf gevelbekleding monteren ( Verticaal). In Leusden is een woonboerderij gerenoveerd met nieuwe gevelpanelen.

De eigenaren hebben gekozen voor een uniek product, Dutchplank. Mato, een product van Alu-Coating, staat voor aluminium gevelbekleding op maat. Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden.


Het Plato-proces of platoniseren van hout is een uitgekiend procedé van koken en bakken. Western Red Cedar voor gevelbekleding : afwerken of niet? De keuze tussen horizontale of verticale plaatsing van gevelplanken is niet alleen een esthetische.


De lamellen van de houten gevelbekleding kunnen horizontaal of verticaal worden toegepast. Bij een horizontale plaatsing hebben de houten lamellen een. Het voordeel van deze opbouw is dat Protex verwerkt kan worden zoals hout: de gevelbekleding kan zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Via onze gids voor gevelbekleding kunt u ideeën opdoen. Linarte is namelijk eindeloos personaliseerbaar en . Zo kan gemakkelijk worden voldaan aan de strengste maximale U-waarden voor verticale wanden.


De ideale gevelbekleding combineert comfort met stijl. Voor de bekleding van je gevel heb je heel wat mogelijkheden. Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw en is daardoor niet alleen beeld-.


Verticale gevelbekleding zorgt voor een nieuwe dimensie in de strakke en pure look waar heel wat architecten en bouwers naar op zoek zijn. Bij een verticale plaatsing wordt het regenwater sneller afgevoerd. Houten gevelbekleding kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst.


Bij een verticale gevelbekleding dienen de regels horizontaal bevestigd zijn en dienen de regels aan de bovenzijde zijn afgeschuind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts