woensdag 3 september 2014

Nix18 stickers

Van posters tot banners en van muntjes tot polsbandjes, je vindt het . De deursticker kan worden ingezet bij h. Bestel nu GRATIS de dubbelzijdige leeftijdsticker! Bestand om kassbeurtbalkjes met NIXlogo te laten drukken. Snelle levering en veilig betalen via iDEAL, overboeking of Mister Cash.

Horeca Stichting Nederland biedt nu de gelegenheid gratis stickers te. Stickers U bent als ondernemer volgens de Drank- en Horecawet verplicht om . Vorig jaar heeft u vanuit de campagne NIXonder andere stickers en kaarten met leeftijdschecker ontvangen. De jaartallen die op de stickers en kaarten van vorig jaar staan zijn . Pickup Nixlegitimatie geen alcohol pictogram sticker - 1x 1mm. Pictogram Nixlegitimatie geen alcohol.


Als je jongeren wil bereiken, helpt het dus totaal niet als je zelf een soort straattaal verzint, yo.

Bij de Betaalvereniging Nederland bestelt u gemakkelijk en snel gratis plafondhangers, wobblers, stickers , stopbordjes en kassabanddividers. Klopt het dat Bavaria stickers verspreidt onder kroegen die de. Om bovenstaand een ieder kenbaar te maken zullen er binnenkort in de kantine stickers worden bevestigd. De Koninklijke Horecabond stuurt zijn leden binnenkort 20.


Aanwezigheid promotiemateriaal NIX18. Of er stickers of posters ( NIX) aanwezig zijn in de winkel die communiceren over. Als NSO-lid kunt u via onderstaand formulier brochures, stickers of ander.


Campagne materiaal leeftijdscheck NIX. NIXgehandhaafd kan worden, ook tijdens. Artikelnr: P6EHBO post zelfklevend . Plak in winkels (online en offline) overal nixmateriaal en TOON-ID stickers met de slijtersboodschap.


Bij de deur, bij schappen, bij de kassa, online. Ook hebben we hebben nix- stickers uitgedeel die ondernemers op de etalageruit plakken. Een aantal ondernemers is uitgesloten van . Albert Heijn in het kader van de overheidscampagne NIX18.

Schenktijden- en NIX- stickers zijn de meest gebruikte ondersteuningsmaterialen. Zijn de leeftijdstickers (bijvoorbeeld Nix18) goed zichtbaar? De alcoholverstrekkers hebben bij de gemeente wel aangegeven dat ze graag NIX- stickers willen krijgen om hun bezoekers bij de deur . Denk daarbij bv aan NIX- stickers , meer voorlichting en dergelijke.


De controles krijgen dan een meer integraal karakter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts