maandag 29 september 2014

Sikkens openingstijden

Bekijk hier onze ruime collectie stoffen en gordijnen. Kom naar onze website voor een impressie van het filiaal Groningen en de openingstijden. Ga naar onze website voor een impressie.


Amersfoort vindt u op Openingstijden. Jan Sikkes stoffen en gordijnen is gevestigd in de stad Haarlem!

De meest volledige site met ruim 66. Vertegenwoordiger: Harrie Merkenhof Tel. De webshop voor lak, muurverf, grondverf en meer. Kleurenwaaier mixt alle kleuren in alle merken.


Scherpe prijzen, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Dan bent u bij de verfmenger op de juiste plek. Sikkens Rubbol XD High Gloss 5ml.

Uiteraard wordt er tijdens onze openingstijden ook bezorgd met onze eigen . Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste openingstijden voor onze vestigingen. Bekijk de openingstijden , services en contactgegevens. Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site uur per dag . Wij kunnen bijna idere soort sikkens verf voor u leveren! De juiste kleur, voor ieder interieur!


Onderstaande merken verkopen wij op . Ook beschikken wij over een geavanceerde kleurenmeter. Alle andere dagen zijn wij geopend tijdens onze normale openingstijden. Wij zijn iedere werkdag geopend van: Ochtend van 07.


Deze Producten leveren wij direct uit voorraad tegen zeer scherpe . Onze website is verhuisd naar: klik op het logo hieronder om door te gaan. Donderdag - Vrijdag: 7:tot 20:00. Het gewenste resultaat bereiken is daarmee eenvoudig binnen .

Adres: De Savornin Lohmanstraat a-d. Watergedragen, schrobvast, oplosmiddelvrij. Woustraat) folder aanbiedingen, winkelinformatie en openingstijden. Aangepaste openingstijden feestdagen.


Door uitstekende koude-droging geschikt voor het werken bij lage temperaturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts