maandag 22 september 2014

Watergedragen vloerlak

Hermadix parketlak, een veel gebruikt product. In het algemeen kiest men uit oliebasis vloerverf of watergedragen vloerverf. De Rambo vloerlak waterbasis diep mahonie.


Trae-Lyx Naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van. Trae-Lyx Parketlak, Vloerlak , Projectlak of Naturel (extreme). Deze watergedragen vloerlak is sneldrogend en vergeelt niet.

Leverbaar in glansvrij, mat, zijdeglans en glans. Floor Paint is een dekkende, watergedragen vloerlak in de kleur wit. Speciaal voor drukbelopen ruimtes kunt u de 2-componenten lak Advanced 2-K gebruiken.


Vloerlak en Trapverf is er zowel in Component als in Componenten. In deze video laten we stap voor stap zien hoe u een vloer moet kaal schuren en de vloer kunt lakken. CetaBever vloerlak transparant acryl blank 750ml is een watergedragen lak op basis van polyurethaan-dispersie met een mooie zijdeglans.


Trae Lyx Vloerlak is ook geschikt voor het lakken van kurkvloeren. De lak is watergedragen , reukloos en bestand tegen de meeste schoonmaak middelen. Bestel Traelyx Vloerlak Mat in iedere gewenste kleur.

Tegen een scherpe prijs, eenvoudig bestellen en snel geleverd. CetaBever transparante vloerlak is een watergedragen lak op basis van polyurethaan-dispersie, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans. Heb je een vraag over een houtverfklus of onze producten? Je vindt hier alle informatie over materialen, ondergronden, verfproducten, problemen en nog veel.


CETABEVER Vloerlak transparant antiek grenen. Een transparante watergedragen vloerlak. Koop op water gebaseerde vloerverf zelfnivellerende cementvloer verf thuis waterdicht en slijtvaste vloer verf binnen en buiten epoxy, om meer te leren op basis . Tenco Vloerlak is een watergedragen , hoogwaardige, elastische, slijt- en krasvaste vloerlak speciaal voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout. Watergedragen , transparante zijdeglans op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. U moet inderdaad de vloer kaalschuren alvorens met watergedragen vloerlak een goed resultaat te kunnen bereiken.


TRAE LYX Vloerlak is een waterverdunbare elastische 1-componentenlak met een hoge. Engels vloerlak AQ is een zeer slijtvaste watergedragen vloerlak. Bona Mega watergedragen acryl parketlak voor de houten vloer! Glitsa Vloerlak 7ml voordelig online kopen bij dè online verfwinkel van Nederland met.


Voor de een een parketlak en de ander noemt het een vloerlak , het . Een hoogwaardige watergedragen 2K industriële PU vloercoating op basis van speciale polyurethane bindmiddelen. Aqua 2K PU Vloercoating wordt toegepast. Praktische tips om watergedragen verf op de juiste manier te verwerken.


Hoogglanzende kras- en slijtvaste watergedragen lakverf voor binnen en.

Cetabever dekkende trappenlak (voorheen dekkende vloerlak ) is een watergedragen lak. Vista Universele Beschermingslak is een watergedragen lak, reukloos, kleurloos,. Nelfalin Harde vloerlak Heelmat is een krasvaste blanke matte afwerking.


Direct het juiste product uit het Sikkens assortiment vinden? Gebruik de Sikkens product selector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts