donderdag 25 september 2014

Kussen geometrisch

Kussen voor op uw bankstel, loungeset, in de auto etc. Design Kussen met een geometrische Vos. Geweven kussen met geometrisch patroon aan de voorkant en effen off white aan de achterkant met rits. Dit kussen is gebreid met Durable Cosy fine.


Een heerlijk materiaal wat bestaat uit katoen en polyacryl.

Er is gekozen voor een geometrisch patroon . Deze lijnen en vormen maken het kussen net iets spannender. Voeg een tintje flair toe aan je slaap- of woonkamer met deze Lifestyle Dex kussen. Limoengroen kussen met geometrisch patroon voor maar €5-.


Gratis verzending bij alle bestellingen van boven de €5- bij Home at Home. Dit fluwelen kussen is de perfecte balans van hedendaags design met een zachte en tastbare textuur. We zijn dol op het strakke, geometrische patroon.

Haakpatroon om zelf een kussen te haken (x cm) met trendy geometrische vormen (driehoeken). Borduurpakket voorbedrukt kruissteek kussen met Geometrisch van vervaco. Is een handgeschilderd stramien om makkelijk te borduren met dikgaren.


Een leuk klein kussentje met een fluwelen motief. Gewoon het raster volgen en lange steken maken. Kruissteek pakket kussen geometrisch. Zitkussen - kussen - geometrisch geel - 29x38x5cm - voor FIJI. Met dit breipakket maak je dit leuke geometrische kussen van Durable.


Benodigde breinaalden: maat Het pakket bestaat uit het patroon en bollen Durable . Ik houd ervan hoe kussens de sfeer bepalen in een huis. Kussen kunnen je inrichting helemaal veranderen puur door alleen maar door ze te . Op zoek naar een leuk decoratief object voor in je interieur of kinderkamer? Dit geometrisch kussen past wellicht perfect in elk interieur en al . X-st Pakket kussen Etnisch I Bekijk groter.


Kussen met modern geometrisch design wat het bijvoorbeeld uitstekend doet in een strak, modern en kleurrijk . Ik verkoop dit omdat ik grote opruiming houd thuis!

Doe een leuk bod en je kunt het kussen ophalen! Voor dit kussen ging ik aan de slag met Durable Cosy Fine. Een mooi en uniek kussen met een mooie zwart wit print!


Je ziet geometrische patronen vooral op woonaccessoires als kussens en plaids, maar zelfs hele muren worden weer met prints behangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts