maandag 15 september 2014

Akzo verf

Wereldconcern AkzoNobel produceert verf , chemicaliën en coatings voor verschillende sectoren; variërend van lucht-en ruimtevaart tot . Sikkens is de naam van een verf producerend bedrijf dat in 17werd opgericht in de Nederlandse stad Groningen en in 19verhuisde naar Sassenheim. Spring naar Decoratieve verven - De groep decoratieve verven bestaat uit de volgende onderverdeling: South East and Southern Asia Middle East . Tegenwoordig is Sikkens onderdeel van de AkzoNobel -groep en behoort daarmee tot de grootste fabrikant van. Topkwaliteit verf is de passie van Sikkens. AkzoNobel heeft in zijn verf - en coatingsactiviteiten het resultaat afgelopen jaar licht zien dalen.


De oorzaken zijn de hogere grondstofkosten, . De krant deed navraag naar aanleiding van eerdere opmerkingen van AkzoNobel -topman Ton Büchner over schaalvergroting om de kosten te drukken. Nadelige wisselkoers remt wint Akzo - verf. Een nadelige wisselkoers en hogere grondstofkosten hebben er voor gezorgd dat de verftak van . MEDIA RELEASE AkzoNobel sluit overeenkomst met Mercedes-Benz China als voorkeursleverancier 01.


Amerikaanse PPG is nog groter dan AkzoNobel in verf en lak. PPG specialiseerde zich sneller dan AkzoNobel en doet een vijandig bod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts