donderdag 4 september 2014

Martin visser eetkamerstoel

Vind martin visser stoel op Marktplaats. Koop of Verkoop martin visser op Marktplaats. Mooie vorm gegeven industrieel vintage martin visser stoel met houten armleuning. Kijk ook naar onze andere aanbiedingen ! Hij staat bekend om zijn minimalistische meubels.


Martin Visser is een van de bekendste Nederlandse meubelontwerpers van de vorige eeuw.

Het is een eetkamerstoel met een geborsteld stalen frame en een tuig lederen . De vier rotan stoelen (SE05) hebben een zwart . Eetkamerstoel met rug en zitting van pitriet. De aluminium vouwstoel was in de maak. De frames zijn gemaakt van verchroomd en geborsteld . Misschien had Gerrit Rietveld een vooruitziende blik? De beste tweedehands martin visser stoel resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. De stoel heeft een geborsteld verchroomd frame en een zwarte .

Zwart stalen frame met teak houten armleuning. Diverse objecten om zelf te stofferen zijn : een eetkamerstoel stofferen, een buizenframe stoel stofferen, een martinvisser bank stofferen, een autostoel bekleden . Kleur: metaal onderstel dondergrijs, bekleding rode skai in . Maar wel een actieve stoel waarin je hoog zit en tamelijk rechtop, zodat je er. Dankzij het slanke stalen frame en de dunne zitting oogt de stoel heel modern, . DESIGN - Martin visser eetkamerstoelen model SE 06. Verchroomd frame met zwart tuiglederen bekleding.


Bij zowel de tuigleren als ook de pitrieten versie wordt het originele ambacht van het leer bewerken . De zitting is in een handbeweging naar voren te trekken waardoor . Deze bank heeft een rond zwart met chroom buisframe. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of het stoel. Carden Cunietti Interior Design Heroes The Maker Place. A stunning mid century modern inspired dining room with chartreuse green velvet dining chairs and . Locatie, Dit object is in het depot.


Voor een antieke stoel ben ik op zoek naar een stoffeerder die deze stoel. Wij geven alle meubels een tweede leven! De twee mannen achter dit bedrijf, Etienne Feijns (31) en Martin. Op zijn achttiende kocht hij zijn eerste Rietveld- stoel , thuis heeft hij een .

STOELEN BB eetkamerstoel , design Studio Parade BB stoel zithoogte cm . De seis ook van pitriet maar heeft een metalen onderstel van ronde verchroomde buizen. De design klassieker van Cees Braakman voor Pastoe. Een stoel die met recht ook in het museum thuis hoort. De relaxstoel Hugo heeft een hoog zitcomfort, mede doordat deze fauteuil .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts