maandag 15 september 2014

Decubitus kussen rolstoel

Heb je last van decubitus van het zitten in je rolstoel ? Een anti decubitus kussen of rolstoelkussen kan een oplossing voor je zijn. Wanneer gebruikt u een anti decubitus kussen ? Als u kans hebt op doorlig- of doorzitplekken omdat u dagelijks lang in een stoel of rolstoel. Het Harley rolstoelkussen biedt optimaal zitcomfort in uw rolstoel of scootmobiel.

Door het hoogwaardige foam worden zitproblemen zoals pijn in de rug en nek . Kies voor een anti decubitus kussen van Vicair en ervaar de voordelen. De Vicair rolstoelkussen keuzehulp helpt u het juiste kussen bij uw lifestyle te vinden. Een lichtgewicht preventief anti- decubitus zitkussen voor actieve gebruikers. Leen kosteloos een anti- decubitus kussen. Dit regelt u snel, veilig en eenvoudig online!


Op zoek naar een speciaal kussen voor extra comfort? Superieure stabiliteit voor de actieve rolstoelgebruiker - 1 machinewasbaar!

Het kussen is bedoeld voor mensen die langdurig in een rolstoel zitten. Het rolstoelkussen moet hun beschermen tegen decubituswonden. Decubitus is de medische term voor doorliggen.


Doorliggen komt voor bij mensen, die door ziekte of ongeval veel in bed liggen of in . Als u langdurig in de rolstoel zit bestaat de kans dat u last krijgt van doorzitplekken ( decubitus ). Dit rolstoelkussen is voorgevormd en daardoor voorkomt het . Een ad kussen helpt om doorzitten te voorkomen. Een decubitus kussen kan ook als rolstoelkussen gebruikt worden. Totaal matrasvervangend systeem, bruikbaar voor preventieve en curatieve behandeling van . Zeer handig boodschappennetje voor aan een rollator, looprek, rolstoel. Mensen in een rolstoel zitten langdurig in eenzelfde houding.


Een ernstig probleem dat kan optreden is decubitus of . Landelijke multidisciplinaire richtlijn decubitus preventie en behandeling. Bij (langdurig) gebruik van een rolstoel zijn positionering en houdingscorrecties . De anti- decubitus kussens van Lewis Seating Systems zorgen voor een maximale zithouding in rolstoelen. Roho kussen rolstoel huid bescherming anti decubitus stoel.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Anti- decubitus zitkussens voor in de rolstoel worden niet langer vergoed door het zorgkantoor. Rolstoel Gel kussen Anti- decubitus. AD zitkussens worden dus geacht te behoren tot de outillage van . Antidecubitus kussen van traagschuim. Groot aanbod anti- decubitus zitkussens voor drukontlasting: zitkussens, ringkussens en.


Een anti- decubitus kussen moet doorligplekken voorkomen. De anti decubitus kussens zijn geschikt voor stoelen en rolstoelen. Om dezelfde reden moet een patiënt in bed of in een rolstoel rechtop zitten en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts