woensdag 17 september 2014

Deens design stoel

Decennia Design heeft een, wekelijks wisselen ruim, aanbod in stoelen. Bekijk het ruime assortiment aan retro en vintage stoelen. Vind deens design stoelen op Marktplaats. Set van stijlvolle vintage fauteuils in zeer nette staat.


Wegner mooie designstoelen , die over de hele wereld als klassiekers gelden.

De producten worden vaak uitgevoerd in de kleuren zwart, wit en pasteltinten, zoals de Muuto Visu gestoffeerde loungestoel. Topmerken als Artek, Gubi, Norr1 Fjordfiesta en Normann Copenhagen. Bestel nu jouw nieuwe design stoel bij Sterk . Al onze stoelen worden door Sofacompany zelf ontworpen en zelf geproduceer en zijn van goede kwaliteit. Voor aan tafel, bureau of als eyecatcher op zichzelf.


Vintage design stoelen en fauteuils uit de jaren 5 en 70. Deense vintage set van eiken Farstrup stoelen.

DESIGN STOEL - vintage als nieuw DEENS DESIGN. Deze prachtige set vintage fauteuils komen uit de jaren 'en verkeren nog steeds in een fantastische vintage staat, met wat lichte plekjes op de stof. Deens design van Mads Odgard door Sun Wood Industries gemaakt.


Met dikke kussens, stevige veren en mooie Deense. Mooi zitje voor bijvoorbeeld uw badkamer of slaapkamer. Mid-century deens design stoel met zwart lederen bekleding met teakhouten strakke frame. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Zoeken naar deens vintage design meubelen.


De stoel is opnieuw bekleed en ziet er erg goed uit! Is mooi als set met de stoel hieronder . Ben jij ook helemaal weg van Scandinavisch design? Deze Deense designstoel kan door zijn veelzijdigheid probleemloos in de meest uiteenlopende . Het Dansk Design Center (DDC), internationaal bekend als Danish Design Centre, is een.


En natuurlijk staat deze stoel perfect bij de elegante WOUD eettafel Pause. Het Deense design van WOUD is eenvoudig, functioneel en van de hoogste.

Natuurlijk is Deens Design een onderdeel van het Scandinavisch design,. Of het nou een stoel uit Denemarken of een kast uit Zweden was. U vindt prachtige stoelen en fauteuils in onze webshop.


De Denen mogen trots zijn op hun beroemdste exportproduct: Deens Design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts