donderdag 10 juli 2014

Wandklok maken

Doe het zelf: maak je eigen wandklokje met Praxis! Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dat geldt helemaal voor een klok die je zelf hebt gemaakt. Bekijk leuke ideeën voor het maken van . In slechts een paar minuten slaagt Anna erin om een persoonlijke wandklok te maken.


Knutselen met hout, een klok uniek vormgeven en mooi versieren - met de matlak markers van edding is dat geen probleem!

Een klok met foto maken klinkt misschien moeilijk, maar met de gebruiksvriendelijke editor heb je in een handomdraai een . Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Zowel het feit dat je het zelf gaat doen, zelf maken is tren als het feit dat het een minimalistische klok is. Je gaat zelf een houten klok maken.


Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan er een klok van maken. Of wat dacht je van een vrolijke wandklok met een tijger, vos, uil en muist . Je kan een persoonlijke staande klok maken door een gewone wandklok te omlijsten met de zelfklevende decoratie ( Van Ikea ) mooi en heel goedkoop. De klokken kunnen ook voor veel doeleinden gebruikt worden, waaronder het zelf maken van een klok.


Het uurwerkje wordt dan los of in een doosje geleverd.

Het maken van een klok met foto is eigenlijk erg eenvoudig, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Er zijn echter wel enkele dingen waar op gelet moet . Sticker Klok 3D met Kristallen Spiegel Vormen - Kleur: Zilver. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je. Een klok of uurwerk is een toestel dat de tijd van de dag aangeeft.


Wandklok voor online bestel snel bij u in huis! Tot aan de Nieuwe Tijd was een klok de ingewikkeldste machine die men kon maken. Om het geheel af te maken kun je met het klusadvies van KARWEI een mooie klok combineren met een boekenkast van underlayment die je zelf kunt maken ! Wist je dat je een klok kan bekleden met beton?


We kozen ervoor om het mengsel heel dik en stug te maken , dus niet lopend. Klok Startpagina is de verzamelplek van alle informatieve links, websites en. Uw online winkel met meer dan jaar ervaring. Voor wanneer het gaat om klokken, horloges, uurwerken, bijbehorende . Met een originele wandklok vrolijk je elke kamer op en verlies je de tijd nooit meer.


Een moderne glazen wandklok met een van het bekende designmerk Nextime. Metalen wandklok wijzers zwart Ø 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts