donderdag 17 juli 2014

Cactus in glas

Zo zetten we laatst een paar hyacinten in een weckpot bijvoorbeeld. Cactus in glas Wij kozen voor drie glazen . De decoratie woontrend van dit moment. Glazen decoratie cactus uit eigen glasatelier! Handgemaakte glazen cactus decoratie.


Unieke groene cactus van speciaal glas compleet met pot en siergrind.

Een botanische sfeer, maar dan anders, dat kan met deze glazen cactus. Door de organische vorm en transparante glas is de cactus mooi te combineren tussen. Zoek je een uniek, speels en kleurrijk accessoire voor je interieur? Deze decoratieve cactus wordt gemaakt uit oud gerecycleerd glas.


Leuk kaarsje in de vorm van een cactus plant. Ik verzamel al jaren oud glas en geïnspireerd door een vakantie in Mexico vorige zomer besloot ik een kleine collectie van glas -in-lood cactussen en vetplanten . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Daarom nog wat tips en inspiratie voor cactussen in huis.


CACTUS Bokaal met rietje groen, transparant - Shop online op casashops.

Sommige producten zijn zo mooi of bijzonder dat ze extra aandacht verdienen. Elke week wordt door de fonQ redactie een product verkozen tot fonQy favorite. Leuk glas met deksel in de vorm van een groene cactus met een kaars van binnen. Als de kaars op is, kun je de pot voor veel dingen . Mooie mix van drie verschillende cactussen uit eigen kwekerij. Combineer ze met elkaar voor een speels effect.


Ook erg leuk om als cadeau te geven. Kenmerken Pot cactus van glas kleuren assorti - h13xd16cm Naar boven. Wellicht ook interessant Naar boven. Voorzien van originele label van Murano Glass.


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Met deze superleuke cactus wordt elk interieur opgefleurd. Je kunt de keramiek cactus gebruiken als decoratie item maar hoe leuk is het om het schaaltje te . Opuntia, Agave, Euphorbia, Ferocactus (Tuincentrum of bloemist).


Minicactus onder glazen stolp Echinocereus (Vert). Dé decoratietrend van dit moment: minituintjes met cactussen , zo mooi dat je ze letterlijk in een doosje wil doen, maar dan wel een van glas natuurlijk! Set van zes glazen die eenmaal opgestapeld een cactus voorstellen. Wij zijn groot fan van de trend groen in glas , je kunt er namelijk alle kanten mee op.


Deze cactus hoeft geen water, verdroogt niet, groeit niet naar het licht, en kan op een donkere plaats neergezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts