vrijdag 4 juli 2014

Frescolori kleuren

Daarnaast kunt u nog kiezen uit meer dan 100. Formaten, voegen en zelfs verschillende kleuren van donkergrijs tot crème zijn vrij . Een uniek natuurprodukt op kalkbasis- kent vele mogelijkheden wat. Frescolori levert een aantal verschillende afwerkingen, elk met haar.


Door het gebruik van een goudkleurige vulstof krijgt men bij donkere kleuren een . Van klassiek, landelijk of romantische stijl.

Beton ciré is in veel mooie standaard kleuren leverbaar. Kom beton ciré bekijken in onze ruime . Verkrijgbaar in 1KG, 5KG, 5KG en 15KG. Met FRESCOLORI Stucpleister ontstaan er door kleur en materiaalgebruik in combinatie met het vakmanschap van de stukadoor tal van mogelijkheden om . Elegante en luxe sierpleister voor de wanden in je huis!


Bovendien is betonlook in alle kleuren leverbaar en uitstekend toepasbaar in . Het antwoord op de vraag naar een eigentijdse wandafwerking. Door de verwerkings- en producteigenschappen zal deze kleur altijd gemêleerd zijn, wanden komen tot leven.

Relatief nieuwe vormen van stukadoren zijn beton-ciré, frescolori en beal-mortex. Deze sierpleister is geschikt voor de badkamer, keuken, en overige woonruimten. Deze afwerking is in alle kleuren leverbaar en bovendien uitstekend toepasbaar in natte ruimtes. Hierdoor kunt u deze wandafwerking perfect aan laten sluiten op uw interieur en. Deze populaire manier van wandafwerking geeft je interieur een eigentijdse uitstraling.


En ook in verschillende diktes van 0. Ook geschikt voor gebruik in keuken en badkamer . Het pleisterwerk kan in elke gewenste kleuren worden gesaust. Er zijn verschillende soorten frescolori. Hierdoor krijgt u de volledige vrijheid in kleuren en ontstaat een bijna naad- en . De Frescoton betonlook is in alle RAL kleuren aan te brengen, al wordt het . U kunt kiezen voor een grove of fijne structuur, in verschillende kleuren.


Je kunt het gemakkelijk schoon houden en het materiaal is . Het is in bijna alle kleuren leverbaar. Ardex Pandomo is in verschillende kleuren op uw wand of vloer aan te brengen. De oppervlakken die voorzien zijn van FRESCOLORI komen tot leven, en geven een natuurlijk, vertrouwd maar ook rijk gevoel. Het vakmanschap van Stuc Ydee in combinatie met unieke frescolori , geeft uw .

Na droging wanden geheel afgewerkt in een lichte kleur Frescolori.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts