donderdag 17 juli 2014

Luxaflex 85 cm breed

Intensions - Aluminium Jaloezie - mm - Uni Donkergrijs - 80x1cm. De lamellen zijn mm breed en gemaakt. Wil je spelen met het binnenkomende licht? Praxis heeft een uitgebreid assortiment houten en aluminium jaloezieën.


Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar horizontale jaloezieën. Stel hem samen met de configurator . Bekijk het ruime aanbod in onze webshop en winkels! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. GAMMA horizontale jaloezie hout mm 9wit 180x2cm. Meet na hoe breed de lamellen in jouw geval maximaal mogen zijn . De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord.


De RETRO collectie is een variant op de . Helaas hebben wij niets gevonden voor jaloezieen zwart 1breed en breed. Minimale jaloeziebreedte tegen standaard tarief: 37cm. Zo kun je bij ons óók de gewenste bedieningszijde en eventueel de kleur en breedte van het ladderband kiezen.


Er zijn meerdere varianten houten jaloezieën . Het product wordt standaard geleverd met koord voor zowel kantelen als ophalen en neerlaten. De totale breedte van uw houten jaloezieën is volledig op maat te maken door de specialisten. Pakkethoogte, mm, mm, 1mm, 1mm, 1mm . Jaloezieën zijn een horizontale raamdecoratie met lamellen. Je vindt bij ons alles van rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen tot jaloezieën in allerlei kleuren en stijlen.


De garantie op de jaloezieën is jaar, maximale oppervlakte . Luxaflex Aluminium jaloezieën mm Eindloos ketting. G AAN( Nieuw (418) Geplastificeerd linnen crème kl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts