vrijdag 4 juli 2014

Tricot rokje

Een korte rok van tricot met elastiek in de taille. Het basic tricot rokje op manieren gecombineerd? Bij Miss Etam kun je afhalen , ruilen en bezorgen zoals jij dat wilt. Mooi dik tricot rokje voor dames, met diagonale lijnen in de stof. Toen ik het bambi- tricotrokje toonde in een eerder blogbericht, vroegen enkele lezers naar een handleiding.


SELECTED FEMME rok met bindceintuur.

River Island overslag rok met ruches en strikdetail. Een heerlijk tricot rokje gevoerd makkelijk te dragen Verkrijgbaar in alle maten en op maat en elk gewenste lengte In de kleuren wit. Overview second image: Stylish rokje tricot cm. Nu kan je hier patroon en handleiding vinden voor rokjes van maat tot maat 164.


Knip het patroondeel zes keer uit tricot met een naadwaarde van één cm. Tricot esprit muisgrijze rok - helemaal nieuw! NMSUNNY SHORT SKATER SKIRT - A-lijn rok - light blue denim.


Op onze vorige blogpost, kregen we de vraag of we hier geen tutorial over konden uitwerken.

Bestel nu uw Rok stoffen bij de Stoffenkraam. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen. De rokjes zijn van biokatoen tricot met elasthan en dragen daardoor zeer comfortabel. Omdat we in kleine oplagen laten produceren vind je niet snel iemand . SOW Rok Ivy Soepelvallend licht gerende rok met retro print Zoomwijdte circa cm(verschilt per maat) samenstelling co en lycra lengte van taille tot . Rok van het merk Frankwalder in een basic uitvoering.


Arilee, tricot rok voor meisjes in de kleur roze. De rok heeft een heupstuk van waaruit de rok. Deze tricot rok , gemaakt van katoen met elastan, komt. Dit tricot rokje , uit de Moodstreet zomer collectie. Je hebt nu een tunnel die je zoals boordstof aan de rok moet zetten.


Bijzonderheden: Prachtig zwart rokje van een vaalzwarte tricot. De tailleband is elastisch en er zit een koordje in om aan te snoeren. Maar een rokje kan er altijd nog wel bij.


Mijn favoriete patroon heb ik zelf ooit getekend: een simpel recht tricot rokje met een dubbele boor . ROK MET GEDRAPEERD EFFECT IN METALLIC LOOK. Super leuk rokje in het blauw, grijs met witte stippen afgewerkt met rood.

Het rokje is gemaakt van soepel tricot wat prettig draagt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts