woensdag 16 juli 2014

Muur rood verven

Ik heb muren in mn kamer rood geverfd. Maar hebben meer mensen die ervaring met muren rood verven ? Witte Muren verven naar donker rood - Klusidee https://www. Forum/witte-muren-verven-naar-donker-rood-t19638.


Wil deze nu donker rood gaan maken maar aangezien rood nogal slecht . Rode muur wil ik versieren met witte letters. Ik slaag er niet in om een slaapkamermuur egaal rood te schilderen, ik blijf steeds donkere vlekken zien op plaatsen waar de muur lichtjes is . De kleuren rood , oranje en geel staan bekend om hun slechte dekking. Gebruik een kortharige roller bij het bewerken van muren zodat de slagen van de. Rood is gelukkig geen moeilijke kleur om overheen te schilderen in tegenstelling tot lichtblauw of geel. Om een krachtig effect te krijgen moet je oppassen om niet alle muren rood te verven.


Kies muur uit om (donker) rood te verven en zet daar je bank tegenaan. Vaak volstaat het dan ook om slechts één muur in het rood te verven om je salon nieuw leven in te blazen. Te veel van deze oppeppende kleur kan immers . Met onze tips in het achterhoofd hoef je nooit meer een beroep te doen op experts!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts