dinsdag 22 juli 2014

Luxaflex duette shades kleuren

Kies stof, kleur en de juiste transparantie per kamer – voor privacy in de badkamer en slaapkamer tot zacht . Do-Vr telefonisch bereikbaar tot 21:00! Past Altijd Garantie, verzekerd van de juiste maten! Bij elke stof kleur staat aangegeven wat de lichtdoorlatendheid is middels de . De duette shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen.


Keuze uit verschillende kleuren , stoffen en afmetingen. Met deze twee-in-één variant kunt u twee Duette of Plissé stoffen . Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Luxaflex Duette Shades mm Ingespannen Handgreep. U kunt kiezen uit drie transparanties. Alle Architella kleuren zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stof.


Duette en plissé shades zijn zacht, duurzaam en ontworpen voor gebruik bij bijzondere. DuoTone stoffen hebben een witte achterkant wat zorgt voor een mooie uniforme. BergBerg biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van o. Duette gordijnen opmaat gemaakt uit eigen fabriek.


Deze kleur is alleen te kiezen voor Duette 25mm zonwerend. Duette shades zijn voor uiteenlopende doelen geschikt mede door de variëteit in stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts