vrijdag 18 juli 2014

Wandklok foto

Een unieke klok van hardboard of glas met uw eigen foto en tekst? Maak online de mooiste klok met uw foto en een leuk design! Je zal dol zijn op deze analoge wandklok ! Hij lijkt een foto op canvas met erg realistische afbeeldingen.


Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. De tijd is rijp voor deze glazen wandklok met uw eigen foto !

Een tijdloos en duurzaam cadeau, waarmee u altijd in gedachten blijft. Bestel nu een klok met je eigen foto bij Pixum. Maak met je eigen foto een unieke klok van aluminium of plexiglas. Wat is er leuker dan een klok een persoonlijk tintje te geven door een foto achter de klok te plakken. Wil jij je klok een stuk persoonlijker maken?


Ga dan voor je eigen klok met foto ! Laat een persoonlijke ronde wandklok met foto en naam bedrukken! Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wandklok eigen foto - Romijnse cijfers.

Een foto op klok is een prachtige wanddecoratie voor in elke kamer. Bij ons kun je nu een klok personaliseren met eigen foto ! Je moet niet te vaak op de klok kijken, zouden we normaal gesproken zeggen. Gezelligheid kent geen tijd tenslotte! Maar met jouw leukste fotomoment op een . Een wandklok , gepersonaliseerd met uw eigen foto , is een origineel cadeau voor vele gelegenheden.


Maak uw ontwerp online en wij zorgen voor het perfecte . Klok met foto (glas) de klok met foto is één van de populairste cadeaus binnen ons assortiment. Gebruik je eigen foto om je eigen gemaakte klok helemaal af te maken. Laat jouw favoriete foto afdrukken op een ronde of hartvormige klok en vergeet de tijd niet meer. Deco ideetje voor vinylvrienden en -vriendinnen: de personaliseerbare LP wandklok met plaats voor citaat uit jullie lievelingsliedje. Bekijk voor het gehele assortiment feestartikelen onze site.


Dat een klok niet saai hoeft te zijn, bewijst deze hartvormige wandklok. Een aanwinst die elke wand opvrolijkt. Hierdoor is deze hartvormige wandklok het . Een origineel cadeau voor iedere woning.


Wordt compleet gemonteerd geleverd met uurwerk. De klok is te voorzien van je eigen teksten, foto of logo om hem zo te . Eenvoudig zelf een klok met foto , logo of persoonlijk ontwerp maken en bestellen.

Zeer voordelig en bedrukt in fotokwaliteit. Het zou een beschrijving van de vorm kunnen zijn, de klok lijkt enigszins op een lantaarn, maar de. Foto van een replica in het Museum Speelklok te Utrecht.


Foto wandklok , aantal: stuks, foto vakken, werkt op batterijen, afmeting: 32x32cm . Een klok met foto is daarnaast ook een praktisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts