donderdag 24 juli 2014

Oud frans behang

Klassiek behang raakt nooit uit de mode. Laat oude tijden herleven met onze tijdloze bloemprints en authentieke ornamenten. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


ROMANTISCH BEHANG - ROMANTISCH BEHANG - ROMANTISCH BEHANG - ROMANTISCH BEHANG.

Oude Haven in Rotterdam met historische binnenschepen op een mistige dag . Om de Franse zijde-industrie te beschermen, verbood Lodewijk XIV het . Romantische trouwkaart met een oud Frans bordeauxrood behangetje met een barokpatroon. Vul jullie eigen namen en teksten in en bestel een proefdruk voor. Brocante opbergdoos met oud bloemetjes behang. Het behang is als basis oudgroen en heeft bloemen in pasteltinten. Oudfrans canvas, aluminium dibon poster?


Een lot oud frans behang met een prachtig klassiek motief. De kleur is moeilijk te omschrijven, een zachte zandkleur met een bijna .

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wit boekenkastje met oud Frans behang tegen de achterwand (VERKOCHT). Behang en stoffen van bekende merken. Mat wit geverfd en oud behang uit Frankrijk met oranje bloemetje . In het Frans wordt behangpapier papier peint genoem maar schijn. La Fonderie kon ook bijzondere stukken lenen: oude catalogi, een . In de kleine uurtjes stak hij twaalf nachten lang met partner Frans.


Nagebootst van het oude behangmerk Rath en Doodeheefver. Vocht is een veelvoorkomend probleem vooral in oude Franse huizen. Op het behang zijn natte plekken te zien.


De zachte vintage tinten van dit behang babykamer (of kinderkamer) zijn zeer. Met name is er gebruik gemaakt van oud roze en grijzige tinten, ik vind het prachtig! Combineer met oudblauw voor een heerlijk nostalgisch, franse sfeer ! Vooral als je er zelf oud deurbeslag op zet. Kan ik het oude behang (papier) laten zitten en erover heen behangen?


Stylist Frans Uyterlinde verwerkte dit behang in zijn speelse metaformose. Ik vond een enorme stapel vintage Franse modetijdschriften, maar ja wat. Maar ja, dan heb je een mega stapel oud papier met inspiratie, wat .

Little Greene staat bekend om zijn traditie oude ontwerpen nieuw. Stilistisch gezien is dit behang onmiskenbaar Frans , maar het . Dit pand heeft gestaan aan de huidige Frans van Mierisstraat naast BeOne. Zo troffen ze hun Franse optrekje aan.


Angel gooide nog geen strook van het oude behang weg. KitchenWalls behang op maat voor restaurant Chez Frans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts