dinsdag 29 juli 2014

Kleine huiskamer

Veel van ons hebben niet de luxe van een grote woonkamer maar dat betekend niet dat we onze kleine woonkamer niet gezellig kunnen inrichten. Worstel je met een kleine woonkamer ? Kijk in dit Ideabook voor inspirerende voorbeelden! We zijn helaas niet allemaal gezegend met een enorm huis.


Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je met een klein huis en kleine woonkamer.

Hoe richt je een kleine woonkamer nou zo efficiënt mogelijk in? Welke meubels gebruik je in een kleine woonkamer ? Een kleine woonkamer inrichten kan een behoorlijke uitdaging zijn. Binnenkijken bij een paar mooie voorbeelden, geeft je vast de nodige inspiratie.


Kies om die reden ook een bank met pootjes. Een hoekbank heeft juist een averechts effect in een kleine woonkamer. Ga liever voor een lange bank met daarbij . Zelfs al heb je niet zoveel ruimte in deze tóch wel belangrijke kamer, .

Misschien ben je geneigd de grootte van de . Maar met een paar van onze tips leer je de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. In het artikel inrichten kleine woonkamer , geef ik je tips om het niet alleen nuttig, maar ook sfeervol in te richten. Bij een kleine woonkamer ga je iets anders te . Je kunt misschien de oppervlakte van je ruimte niet veranderen, maar wel de perceptie hiervan. Daarom de tien beste tips om je kleine ruimte . Veel van ons (waaronder ik zelf) hebben niet de luxe van een grote woonkamer MAAR dat betekend niet dat we onze kleine woonkamer niet . Want wat is het geval met kleine meubels?


In een grote kast kun je namelijk veel meer spullen kwijt dan in een klein exemplaar. Om een kleine woonkamer groot aan te laten voelen, maak je best gebruik van lichte kleurtinten. Schilder het plafond en de muren in dezelfde kleur om een . Ruimte vrijmaken om samen te zijn in een klein appartement.


Als je gaat samenwonen, moet je van twee woningen één maken. Met een paar slimme tips en trucs kun je de kamer er toch ruimer uit laten zien. Zelfs de meest kleine woonkamer kun je mooi inrichten!


Laat je inspireren en maak van jouw woonkamer een plek om ultiem te leven en genieten.

Een grote woonkamer is niet voor iedereen weggelegd. Maar dat betekend niet dat we onze kleine woonkamer niet gezellig kunnen inrichten! In een kleine woning kun je ook veel ruimte creëren. Met wat goede indeeltips en ideeën kom je een.


Helaas bezitten wij niet allemaal een grote woonkamer. Dit wil niet zeggen dat je met een kleine woonkamer niet veel mogelijkheden hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts