dinsdag 22 juli 2014

Gordijnen industrieel interieur

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie gordijnen. De collectie is een een breed assortiment vitrage, inbetweens en dichte stoffen. Een industrieel interieur begint en eindigt bij jezelf. Dit is slechts een deel van een industrieel interieur.


De shades zijn perfect voor lange ramen in een industrieel interieur. Voor een extra stoer accent zijn ze nu ook verkrijgbaar in een extra brede .

De materialen die in een industrieel interieur gebruikt worden, zijn veelal. Ook zijn vouwgordijnen een goede keuze bij een industrieel interieur. Met een keuze uit grove stoffen, stoere dessins en motieven past een vouwgordijn bij . Kies dan voor stof zoals gordijnen , vouwgordijnen of de combinatie met jaloezieën.


Heb je een modern, strak of industrieel interieur ? Zo staan in een klassiek interieur gordijnen met geplooide, rijke stof goe terwijl in een industrieel interieur rechte, lichte gordijnen het beste tot hun recht . De woontrend Industrieel Vintage zien we steeds vaker in woonkamers terug. Als je van een stoer interieur houdt met vintage en industriële elementen past dit. Je kunt ook kiezen voor een rolgordijn of vouwgordijn in een grovere stof of .

Op zoek naar inspiratie voor een industrieel interieur ? Hip appartement met warm industrieel interieur. Het is belangrijk dat je gordijnen bij de rest van je interieur passen. Geen idee welke gordijnen je moet kopen voor een industrieel interieur ? Een uniek vintage industrieel interieur samenstellen begint met een goede. Industriële en vintage meubels staan centraal in het interieur.


Soort raamdecoratie: gordijnen van lichte stof, jaloezieën, plissé gordijnen. Maar wat maakt een interieur nou tot een industrieel interieur ? Overweeg dan gordijnen met een geluiddempend effect zoals gevoerde gordijnen. En in een urban of industrieel interieur staan houten jaloezieën juist weer . Het materiaal wat je moet gebruiken is linnen.


Linnen is het zachte materiaal voor een industrieel interieur. Moderne loft met Scandinavisch interieur en industrieel tintje. Zeker nu best veel materialen in het interieur hard zijn zoals de vloeren en de.


Gordijnen passen bij iedere woonstijl, of je nu hoeudt van een industrieel. Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers. Er zijn momenteel vier soorten gordijn trends die je niet mag missen om bij te zijn als het over raamdecoratie gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts