dinsdag 15 juli 2014

Koperen kledingrek

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Dit koperen kledingrek is gemaakt van koper, een materiaal dat het in veel huizen ontzettend goed doet. Dit knappe koperen kledingrek is best een chique manier om dat ene lievelingsjurkje uit te hangen. Harun kledingrek met spiegel, zwart en lichtbruin leer. Geef je slaapkamer een opfrisbeurt met onze Alana-collectie.


Kledingrek gemaakt van koperen buizen.

De DIY inclusief uitleg voor een koperen kledingrek voor je mooiste fashion items ontdek je op . Deze pin is ontdekt door LiveLoveHome. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Op zoek naar een mooie koperen kledingrek ? Dit stoere kledingrek van buizen maak je in een handomdraai. Dankzij de wielen kun je het rek gemakkelijk verplaatsen.


Een andere opvallende trend is de koperen buis als kapstok. Moodymarsh koperen kledingrek – Etsy . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Bestel uw favoriet direct online of kom naar onze showroom. Wil je graag en op maat gemaakt kledingrek ? YEI kan op maat gemaakt kledingrekken maken geheel naar wens. Een kledingrek zoals is aangegeven . Met dit koperen kledingrek kun je jouw slaapkamer een klein beetje uniek maken omdat je dit helemaal zelf hebt gemaakt. Inspiratie voor het gebruiken van een kledingrek in het interieur.


Schaf dan een aantal koperen buizen aan en maak je eigen kledingrek aan het plafond! Op pinterest zie ik allerlei voorbeelden van leuke kledingrekken ,. Man vindt steigerbuis niet mooi, maar heeft liever koperen of zwarte buizen. Dan zijn deze DIY kledingrek ideeën natuurlijk super leuk voor wat extra. Dan is deze koperen pijp natuurlijk te gek om onder een plank te . Je eigen kedingrek maken van hout en koper met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH!


Handig met checklist voor materiaal en gereedsschap. Creatieve kledingrekken zie je vaak genoeg in winkels. Of vervang het houten rek voor koper of een tak uit het bos.


Ben je op zoek naar een kapstok of kledingrek ? Kijk dan eens verder dan de standaard wandversies… Want hoe leuk zijn deze koperen. Prachtig en uniek concept van een leunend kledingrek in koperen luxe-uitvoering.

En stelen koperen design elementen elke keer opnieuw je hart? Ontdek dan hoe je eenvoudig zelf een design kledingrek maakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts