maandag 30 oktober 2017

Wissellijst op maat

Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten. Producten getagd met wissellijst op maat. Daarnaast zijn onze prijzen erg scherp, en is uw lijst op maat dus erg voordelig.


Ook bij grote aantallen lijsten zijn wij de beste leverancier die u online zult . Facet geslepen spiegel met houten lijst.

Ruime keuze van modern tot klassiek, Per spiegel op maat gemaakt. Ook aparte afmetingen kunnen vaak niet in de standaard wissellijsten. In onze eigen lijstenmakerij worden wissellijsten op maat gemaakt. Als u een lijst besteld zonder glas wilt u aub vermelden als u een board met . Ieder denkbaar formaat lijst maken we vakkundig voor u op maat. Op basis van deze kwaliteitsvolle houten profielen maken we voor u een lijst op maat van uw foto.


Selecteer het gewenste profiel en geef de afmetingen in . Reinders - Wissellijst - Postermaat 61x95cm - zwart. Deze Luxe wissellijst is gemaakt voor maxi-posters in het formaat 61x95cm.

Beeldlijst zonder frame, de meest goedkoop beeldpresentatie. Inlijsten op Maat , foto op canvas, poster, artprint, kunstwerk geboortekaartje inlijsten. Nederlan Inlijsten online, wissellijsten en fotolijstjes. Easy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 70xcm.


Deze (foto) maat is gelijk aan de glasmaat van de lijst. Houd er rekening mee dat er altijd . Biggy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 60xcm. Inclusief MDF achterwand en anti reflex acryl kunstglas.


De achterwand is eenvoudig uit de lijst te nemen . Bij HORNBACH kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt! Bestel de VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 100X140CM DOEKMAAT voordelig online. Dit kunnen wij als lijstenmakerij bieden omdat wij iedere bestelling met de hand op maat. Aluminium wissellijsten zijn 9mm breed en 20mm hoog, ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Vanaf de maat 40×worden deze uitgerust met een.


Voorts nog een zilverkleurige wissellijst maat 30x40. Wissellijsten zijn kaders waar u zelf de prent of foto in kunt steken of uit kunt halen. De wissellijsten op maat kunnen zowel in hout als aluminium geleverd . Wil je een kamer vernieuwen, dan wissel je gewoon af en toe de afbeeldingen in de lijst.


Het is een betaalbare manier om je interieurstijl aan te passen.

Fotolijst Easy Frame is een goudkleurige lijst , gemaakt van kunststof. Een wissellijst is een lijst die bestaat uit een ruit van glas of doorzichtig kunststof die. Ook voor uw fotolijst en passe-partout op maat kunt u bij ons terecht. Uiteraard kost op maat inlijsten meer dan een kant en klare lijst , net zoals op maat gemaakte raamdecoratie duurder is dan kant-en-klaar, en op maat gemaakte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts