donderdag 26 oktober 2017

Lijst voor canvas

Omring uw doek met een canvas lijst. De canvas lijst wordt ook wel baklijst genoemd. Een canvas met fotolijst is dus behalve erg . Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online.


Je foto op canvas ophangen in een baklijst is helemaal hip!

De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren . Fotografie, kunstdrukken, posters of schilderijen – om van deze kunstwerken een blikvanger op je muur te maken, moeten afbeelding, lijst en passe-partout . Wij zijn gespecialiseerd in houten baklijsten voor canvas schilders doeken en foto panelen. Onze unieke aanpak maakt het eenvoudig om zelf in te lijsten. Je kunt het in-te- lijsten object er als het ware inleggen en via de achterkant. Jouw eigen foto als poster met passepartout of als canvas met schaduwlijst.


Verschillende fotoproducten met lijst eenvoudig online te bestellen. Onze baklijsten maken jouw foto op canvas helemaal af.

Uitleg hoe je een Deknudt baklijst kunt monteren om een canvas. Langs Vlaamse kant ging men uit van een lijst van honderd kandidaten,. Op december werd in een slotshow op Canvas de Grootste Belg bekendgemaakt.


Het is daarentegen helemaal hip om je foto op canvas , net zoals een gewone foto, in een lijst aan de muur te hangen. Zo een lijst voor een canvasdoek wordt . Foto op linnen met hoog contrast en een nette afwerking, Fine Art print. Van uw meest dierbare foto een canvas laten maken?


Uw foto krijgt meer betekenis als u deze groot op canvas laat afdrukken. Verzendendkosten zijn voor de koper alleen verzenden. De Standaard baklijst is leverbaar in blank ongelakt en zwart gelakt en . Baklijst voor schilderijen ,panelen en foto op canvas.


Om uw canvas nog mooier te maken, hebben wij nu ook een luxe baklijst. Deze baklijst geeft uw doek een exclusieve uitstraling en tovert uw canvas om in een . Inlijsten op Maat, foto op canvas , poster, artprint, kunstwerk geboortekaartje inlijsten. Canvas Paneel met Lijst (stuks) Zwevende lijst met antiek zilvere look . Nederlan Inlijsten online, wissellijsten en fotolijstjes.

Het laten opspannen van uw canvas vakantiefoto, babyfoto of trouwfoto laat u professioneel doen bij uw lijstenmakerij. Een foto op canvas is een sieraad aan de muur. Maar het kan nog mooier door een baklijst voor je foto op canvast te bestellen. Lijsten zijn in alle maten beschikbaar en voor elk schilderij of canvas kunt u lengte en breedte . Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Tegenwoordig is het ook mogelijk om de canvas afdruk wat sjieker te maken door er een lijst omheen te plaatsen. Lijst is leverbaar in kleuren: wit, naturel of zwart. De blanke profielen kunt u zelf kleuren.


Voor kunstenaar, fotograaf en particulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts