maandag 23 oktober 2017

Antislipstrip

Uitglijden door gladde traptreden is één van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het trappenhuis. Een onbehandelde of geschilderde trap is . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De strips hebben een T- profiel en zijn aan de bovenzijde 12mm breed.


Trap treden met antislipstrip biedt meer veiligheid Heeft u kinderen, dieren of bent u slecht ter been? Een trap is een mooie eyecatcher van uw woonkamer, .

Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.


IKEA - PATRULL, Antislipstrip , Je kan de trappen thuis eenvoudig veiliger maken door deze zelfklevende antislipstrips op alle tredes te bevestigen. In deze video proberen wij een beter beeld te geven van onze anti slip rubber strip, zoals materiaal en. Sealskin - Antislip Strip - Transparant. Plak deze handige strips in je badkuip om uitglijden te voorkomen. Antislip strip Infreesprofiel, Kunststof, 12X9mm, kleur Beige.


Kunststof Antislip Infreesprofiel in de kleur Beige, voor in traptreden.

Om uw veiligheid te garanderen adviseren wij een antislipstrip. Deze rubberen strip wordt aan de voorzijde van de traptrede gemonteer zodat u ten alle tijden. Wordt veel toegepast op bijvoorbeeld traptreden om uitglijden te voorkomen.


Wordt veeltoegpast op bijvoorbeeld traptreden om uitglijden te voorkomen. Vergroot de trapveiligheid met een antislipstrip of. Uitgebreid aanbod ADL hulpmiddelen en thuiszorgartikelen. Klik hier voor de zelfklevende Dycem antislip strip van Dycem en de andere antislip hulpmiddelen. Een antislip strip is de ideale oplossing om gladde en glibberige ondergronden weer ruw en stroef te maken om zo uitglijden, vervelende valpartijen en . Het antislip infrees profiel is uitermate geschikt voor alle trap treden van.


Gripstrips provide safer footing and may help prevent slips and falls. They are tough, long lasting and resistant to weather, pressure washing, shovelling and . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Antislipstrip. Soesterberg vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Profiel voor traptrede voor antislip-tape.


Geeft een visueel en gevoelscontrast aan de traptrede. Eenvoudig en gemakkelijk te installeren met schroeven. De AbleAnti-slip Strip zorgen voor een vaste grip door ze rond een voorwerp te draaien zoals bijvoorbeeld bestek en handgrepen. De strips bevatten schuurkorrels die door een taaie duurzame kunsthars bevestigd zijn op een vormvaste kunststof rug om een effectieve anti-slip voorziening te .

Bekijk ons scherpe aanbod of kom langs in onze showroom. Gemaakt van anti slip materiaal op de rol, maar het heeft een zelfklevende achterzijde om de strips permanent vast te zetten. De antislip strips zijn dun en flexibel en kunnen eenvoudig op maat geknipt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts