maandag 30 oktober 2017

Vliesbehang afwasbaar

Deze behangsoort is erg stevig, scheur- en krimpvast én makkelijk afwasbaar. Vliesbehang is wel minder sterk dan vinyl behangpapier. Duplex, vinyl, vliesbehang , glasweefsel. Hardvinyl heeft een harde toplaag en is sterker en afwasbaar.


Bovendien zijn deze behangsoorten niet afwasbaar.

Of een behang afwasbaar en waterbestendig is, kun je zien aan het betreffende . Wat is het verschil tussen glasvezel- en vliesbehang ? Gemakkelijk afwasbaar en droog af te scheuren, te verwijderen, als je het beu bent. Het dessin is weergegeven in de kleuren wit en zilver. Hier kunt u onze collectie vliesbehang vinden.


Behang is zonder resten en hulpmiddelen. Sommige lichtgekleurde soorten vliesbehang zijn relatief transparant waardoor donkere plekken .

Houd wel in de gaten of het papieren behang ook afwasbaar is. Het kenmerk van vliesbehang is dat het een vlieslaag heeft, soms in combinatie met vinyl. Kies voor een fotobehang van Bumba en breng direct leven in de kinderkamer. Hele mooi behangpapier met een bloempatroon op. Wek je muren tot leven met overschilderbaar vliesbehang van Laser by Arte.


De muren kunnen tegen een stootje en zijn afwasbaar. Dit geldt voor behang met een vliesrug zoals vliesbehang en vliesvinyl. Wil je bijvoorbeeld behang in de keuken kies dan voor een goed afwasbaar. Het is heel goed afwasbaar : vinyl neemt geen water op. Glasvezelbehang is net als vliesbehang afwasbaar.


De keus in kleuren en structuur is vele mate groter in vliesbehang dan in glasvezelbehang, . Vooral voor keukens en badkamers krijgen we vaak de vraag naar afwasbare verf. Voor de manier van behangen geldt voor vliesbehang een aparte. Vlakvinyl- matvinyl voorzien van een hardere toplaag en hierdoor duurzamer en afwasbaar.


Afwasbaar met spons en in water opgeloste, alkalivrije zeep.

Vinyl en vliesvinyl zijn goed afwasbaar door de beschermende vinyllaag. Met dit behang met vintage sloophout planken met mooie uitgesproken nerven maak je een stoer en natuurlijk interieur helemaal af. Muur inlijmen en behang droog aanbrengen. Zonder patroon en toepasbaar door muur in te smeren. Dit hoogwaardige vliesbehang is eenvoudig op de muur te plakken en is licht afwasbaar.


Lees voor het plakken de instructies. Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang. Het is waterbestendig, afwasbaar en daardoor zeer geschikt voor de keuken of badkamer. Dit behang is stevig, afwasbaar vliesbehang dat dankzij zijn handige eigenschappen eenvoudig en snel aan te brengen is.


Na de bestelling wordt je eigen behangontwerp digitaal geprint op afwasbaar vliesbehang van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts