donderdag 12 oktober 2017

Spiegel 50 cm

Deze spiegel heeft een ronde vorm en een diameter van 50cm. Ongemerkt kijken we op een dag heel wat in de spiegel. En als je dan toch een momentje voor jezelf pakt, dan kun je . De zilveren spiegel met een diameter van centimeter is gemaakt van glas en . Bruynzeel spiegel met Tlamp met verwarming aluminium cm.

Heb je een wandspiegel, een vrijstaande spiegel of een ingebouwde spiegel voor kast of toilettafel nodig? Plieger basic spiegel rond zilver cm. Kijk eens naar ons uitgebreide aanbod! Op zoek naar een cosmeticaspiegel voor in de badkamer?


Ideaal om hem strak tegen de muur te kunnen plaatsen. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen. Forzalaqua Gela spiegel 60X50X2cm Smoke massief eiken.


De Strap spiegel van Hay heeft een groef langs de randen voor de stevige rubberen ophanglus.

Zo kun je de Strap spiegel eenvoudig monteren op de muur. Betalen kan in één keer of in termijnen. De spiegel heeft een mooie rand in messingkleur.


Dit spiegel is een decoratieve element van uw huis, dankzij de zachte en harmonieuze vormen. Het staat goed bij zowel lichte als donkere muren en bij traditonele én moderne interieurs. Welke look je ook wilt, je vindt het in deze spiegel. Controleer de spelling van je zoekterm. In de Hay Strap spiegel wil je wel blijven kijken.


Gelukkig kan deze spiegel overal met. Vidaxl badkamerspiegel met leds 100xcm. Industriesspiegel voor optimaal en veilig zicht op industrieterrein, parking, uitritten enz. Met de spiegel krijgt u drie glazen plaatjes meegeleverd welke in de binnenkant van de spiegel.


De bestaande collectie bloempotten groeide onder SERAX al snel . Designspiegel met led-verlichting, voor een hele mooie prijs. Even je haar of make-up bijwerken wordt nu wel erg makkelijk. Zie jezelf terug in een prachtig afgewerkte badkamerspiegel.

De strakke omlijsting zorgt voor een neutraal . Het oude glas geeft de spiegel een mooie verweerde uitstraling. In de spiegel is langs de rand een sierlijk patroon . Maak een badmeubelset compleet met een fraaie verlichte spiegel van Bruynzeel. Een tijdloze houten spiegel van Henzo uit de Anaïs serie in de kleur donker bruin.


Deze vierkante spiegel heeft dunne zwarte randen van metaal. Spiegel Spectre is gemaakt van oud glas. Met het hengsel van touw kun je de spiegel aan de muur bevestigen.


Deze wandspiegel ZENTA is de kleinste uit de reeks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts