woensdag 25 oktober 2017

Trimetal permacryl

Zijdeglanzende polyurethaan acrylaat aflak voor binnen. Krasvaste fluweelmatte polyurethaan acrylaat aflak voor binnen. Hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast. Dekkende grondlaag op basis van acryl- urethaanhars, watergedragen. Permacryl PU Mat is geschikt voor de afwerking van houten.


PERMACRYL PU PRIMER is een dekkende grondlaag voor . Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Voor schilders en doe-het-zelvers √ sneldrogend √ niet vergelend √ krasvast. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel.


Sèche rapidement, ponçable après heures. Evite le saignement des matières colorantes contenues dans les boiseries . Kleuren: Wit en vrijwel alle kleuren via het Trimetal kleurenmengsysteem. Omschrijving: Watergedragen krasvaste hoogglans. Trimetal permacryl multiprimer wit - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Trimetal is een uitstekende leverancier van een compleet, concurrerend en. De verf is makkelijk te verwerken en heeft een goede aan- en doordroging. Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland.


Bekijk alle product informatie hier! Een krasvaste, niet vergelende, dekkende, zijdeglans lakverf voor binnen en buiten op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. Lange open tijd; Sneldrogend met goede doorharding; Onverzeepbaar; Standaard primer voor binnenwerk; Strakke vloei.


Al onze producten zijn uitvoerig getest en geselecteerd op kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts