donderdag 5 oktober 2017

Tegeltjes teksten

See more ideas about Dutch quotes, Hilarious quotes and Humorous quotes. Op zoek naar mooie tegeltjes teksten ? Bijvoorbeeld voor op echte tegeltjes, om iemand te feliciteren of misschien wel voor een huwelijk? Kies uit ons assortiment, of maak je eigen tegel of tekstbord! Je kunt natuurlijk ook je eigen tekst op een tegel laten bedrukken.


Leuke geboortetegels of keuken tegeltjes met leuke teksten en spreuken voor een felicitatie.

Kies een WC tegel met Delfts Blauw motief, oud Hollands boeren . TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto. Op werkdagen voor 16u besteld , dezelfde dag verzonden. Voeg je eigen spreuken toe aan de Delfts blauwe tegeltjes en verras iemand met dit bijzondere. Wij maken dit graag voor u op een tegel of mok.


Spreuktegels koop je eenvoudig online bij bol. Voor elke gelegenheid een passende . Bestel hier uw favoriete spreuktegel.

Trendy tegeltje met eigen teksten of illustraties. En daarom bombarderen wij zijn songteksten vanaf nu als teksten die eigenlijk op een tegeltje thuishoren. Een Hollandser cadeau dan een Delftsblauw tegeltje bestaat niet.


De tegels worden geleverd in een vaks-displaymolen met een inlading van stuks per tekst. Een minimale investering met optimale omzetkansen door een . Marco Borsato trapt vrijdag af met de eerste van zijn elf Symphonica in Rosso- concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. Super leuke Bossche spreukentegeltjes en plankjes met Oeteldonkse teksten. Tegeltjes met de mooiste spreuken en Teksten. Tegel spreuken maker, genereer uw eigen tegel om te delen, tegeltjeswijsheid van mooi delfs blauw.


En niet zomaar een stukje tekst , nee, een levenswijsheid ! Het is een zinnetje uit een liedje van Gers Pardoel. Zinnen uit songteksten zijn dus ook goede voorbeelden voor teksten op tegeltjes. Bij deze site al meerdere keren Delfts blauwe tegeltjes besteld met diverse teksten voor collegae, vrienden en familie als origineel kado met specifieke teksten.


We beloofden de mooiste spreuken op een écht tegeltje te laten. De teksten gingen alle kanten op: inspireren ontroeren rijmen . Friese tegel Asto dochst watsto aardich fynst. Spreuk de tiid hâldt gjin skoft tegel Friese.

Ikzelf spaar dit soort tegeltjes al sinds jaar en dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts