woensdag 4 oktober 2017

Glas ontwerpen

Een gegraveerd glas is hét cadeau voor elke gelegenheid. Laat dan een prachtig glas graveren met eigen ontwerp. Ontwerpen van glas -in-loodramen, nieuw glas -in-lood ontwerpen , verschillende stijlen, zoals de Amsterdamse School, Jugendstill, Art Deco, Victorian, . Het materiaal glas is aan een brede opmars begonnen in de wereld van het bouwen. Na jaren alleen als transparante en uitzicht leverende gevelvulling de .

Bij het maken van nieuw glas -in-lood moet er een ontwerp worden gemaakt. Wij kunnen voor u ontwerpen of samen met u. Dit kan bij u thuis of op het atelier. Je eigen verhaal of herinnering, symbolisch weergeven in glas.


Van eenvoudig tot echte kunst, als geschenk voor iemand die je dierbaar is of gewoon voor . In originele stijf of liever eigentijds? Ik ontwerp en maak uw nieuwe glas -in-lood altijd naar persoonlijke smaak en voork(l)eur .

Het betreft hier de U-waarde van het glas (exclusief randeffecten kozijn). Zie ook de gearceerde waarden in de tabel achter deze bijlage. GeHil Glas Ontwerp ontwerpt en maakt unieke glazen voorwerpen. Bent u op zoek naar een uniek handgemaakt geschenk van glas?


Atelier voor al uw glas in loo gebrandschilderd glas en decoratieve glasbewerking. Whall had even buiten Londen een werkplaats opgericht waar hij zijn glas -in-lood . In de Glasfabriek Leerdam wordt naar een ontwerp van Copier het glazen. Nederlands ontwerper , edelsmi boekbandontwerper en keramist en is bij . Glas -in-loodramen van het atelier F. Het IISG beheert een unieke collectie ontwerpen van de kunstenaar W. Nicolas en Zonen werden geleverd aan . Ontwerp voor een glas -in-loodvenster, Gerrit Willem Dijsselhof, c. This work belongs to Schetsboek met bladen . Toen de heer Heijman het glas -in-loodaam voor het eerst zag, in een kist in stro. Experimenteerde met de gevoelswerking van kleuren in combinatie.


Voor het ontwerpen van glas -in-lood kunt u inspiratie opdoen uit bestaande voorbeelden of u gebruikt uw eigen fantasie.

Geef karakter aan uw woning met prachtige glas -in-lood ramen. Samen met Ossebaar Glasbedrijf in Den Helder krijgt u een ontwerp naar wens. Glas in lood leren maken kan binnenkort in Westervoort. Smart-Builder, softwarehuis voor het werken en ontwerpen met glas , heeft een serie blogs waarin het Nieuw-Zeelandse bedrijf zijn visie geeft . Kies hier voor een mooi glas in lood patroon en cre er een speciale sfeer.


Maak zelf een glas in lood ontwerp die wij voor u uitwerken op glas. Raamfolie glas in lood zelf ontwerpen en aanbrengen. Met behulp van onze online design software kunt u . Een goedgekeurd schaal- ontwerp voor een glasraam of muurschildering wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts