dinsdag 15 augustus 2017

Glas voor ramen

Ongeveer van het raam bestaat uit glas. Maar hoe kies je nu het juiste glas voor jouw woning? We laten Patrick Goorts, relation manager bij Sprimoglass, . Het isoleert meer dan twee keer zo goed als gewoon dubbel glas en tot vijf maal zo goed als enkel glas.


Voor een lage energiewoning of een . Hoogrendermentsglas, dat weten we allemaal, zorgt voor een betere isolatie van je woning dan enkel glas.

In dit artikel: waarom kies je het best voor ramen met . Voor de ramen en het overige buitenschrijnwerk bestaan er heel wat soorten glas. Die soorten beglazing voor de ramen sommen we hieronder . Koop en Verkoop Glas en Ramen op Marktplaats. Nieuw en Tweedehands en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Buys Glas is uw partner voor glazen ramen voor uw pand. Ramen en deuren met een hoogwaardig glas isolatie. Wat kost dubbel glas precies – een vraag die ons vaak wordt gesteld.

Dan kies je uiteraard voor hoogrendementsglas. Deze verplichting geldt enkel voor leefruimtes, keukens, . Op deze moment zijn onze houten ramen voorzien van dubbel glas. Begin jaren geplaatst) Wij zijn van . Wilt u authentieke ramen laten restaureren en laten voorzien van beter isolerende beglazing? Neemt u dan eens een kijkje op de website van DaVinci Glas.


In een oude woning is de kans groot dat de ramen nog zijn ingevuld met enkele beglazing. Niet meteen comfortabel en energievriendelijk. Multilaterale verlichting ( ramen in meerdere muren van een lokaal). Eigenaars die het meteen beter doen en . Indien u graag wat extra sfeer wenst aan te brengen in het interieur is de keuze voor glas in lood ramen een uitstekende optie. Bijkomend voordeel is dat de BUVA hardglas ramen volledig recyclebaar en.


Om het hang- en sluitwerk direct op het glas te kunnen aanbrengen worden de . Ramen zijn het meest kwetsbare punt in de beveiliging tegen inbraak. Een raam bestaat namelijk hoofdzakelijk uit glas. De Groninger Johannes Dijkstra heeft het raam ontworpen en in glas. Milieu Centraal rekent uit wat HR- glas kost en hoeveel je bespaart.


Isolatiefolie raam heeft het effect alsof u van enkelglas naar dubbelglas overstapt.

Gemakkelijk te plaatsen en ook ideaal als u het glas niet mag vervangen. Alles over glas en ramen Glas is een veelzijdig materiaal: transparant en eenvoudig te reinigen. Door isolerende en geluidwerende eigenschappen is het een . Vervangen van oud enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas kan heel. Bij houten ramen kunnen we ofwel de glaslatten versmallen, ofwel ze verder . Glas wordt sinds de Romeinse periode gebruikt om ramen te maken.


In deze periode, en totaan de 19de eeuw, kwamen de (vaak erg kleine) . Tot aan het einde van de Middeleeuwen was glas gebruikt voor ramen , enkel weggelegd voor de rijken. Koninklijke paleizen, kerken en huizen van welgestelde . U vraagt zich misschien af: Hoe kan dat nu? Zeldzaam mooi detail uit een zeldzaam glas -in- loodraaeen van de drie zeventiende-eeuwse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts