woensdag 9 augustus 2017

Abstracte beelden in klei

De uitgebreidste Tuindecoratie en Decoratie voor binnen bij Beeldenmarkt. Afbeeldingsresultaat voor abstracte beelden in klei. Info over abstracte beelden van klei.


Met dit korte filmpje geven we u een glimp van de abstract moderne beelden welke BeeldenVallei u. Bronzen tuinbeelden kopen van figuren en dieren of een abstract tuinbeeld aanschaffenBronzen tuinbeelden als eyecatcher voor in uw tuin. Inhoud: Hou je van organische of meer abstracte beelden ?

Tijdens deze workshop maak je uit een blok klei een beeld. De beelden in deze serie zijn (oer)vormen die ontstaan zijn vanuit een bepaald gevoel voor verhoudingen of, al kneden vanuit een intuïtie waarbij de klei zich. Klei boeit me door zijn flexibiliteit, de mogelijkheid om zowel op te bouwen als weg te.


Tijdens Open ateliers kunt u in mijn tuinatelier abstracte beelden van steen. Mijn werk bestaat uit abstracte beelden van steen en figuratieve beelden van klei. KERAMIEK: BEELDEN BOETSEREN IN KLEI. Abstracte beelden die door hun vorm tot je spreken.


Dat kan abstract of figuratief zijn. Het werken met klei om keramiek te maken is weer een andere techniek.

Ik maak zowel hiermee opzetjes voor grotere beelden als ook beeldjes en schalen voor de verkoop. Het keramiekwerk was eerst figuratief maar later abstract. Mijn beelden zijn humoristisch en luchtig met een vleugje nostalgie,. Doordat de klei onder de glazuur bij de Raku stook craqueleert en alleen de rook in de . Deze 5- daagse workshop Figuratieve beelden in klei is een veelzijdig workshop voor . U heeft al enkele beelden van klein formaat in keramiek gemaakt.


U leert alles over type klei , armatuur bouwen, voorbereidingen, uithollen,. Er zijn hoofdzakelijk manieren die Rino gebruikt om beelden te maken. Dat er abstracte vormen zijn toe gevoegd. Zij werkt ruim jaar met steen en klei , en heeft ook geschilderd en getekend. Ook heeft zij beelden van keramiek en brons, waarvan er een aantal in.


In deze expositie is haar abstract en figuratief beeldhouwwerk te zien. Sinds een jaar of zes maakt ze beelden van klei. De kracht waarmee deze organische beelden communiceren omarmt vooral het hier en nu.


Mijn werken bestaan vooral uit abstracte sculpturen van mensfiguren en koppen. Ik bouw de beelden op en vorm vervolgens de contouren in klei. Hij maakt de beelden uit een diep innerlijk gevoel. Zijn abstracte en avant-garde kunstwerken werden tentoongesteld in vele grote musea over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts