donderdag 31 augustus 2017

Moestuin houten bak

Qua materiaal is er keuze tussen een houten bak , wilgentakken of plastic. Kruidenbak - moestuinbak grenenhout , oplopend in trapvorm. Omdat je de bak straks gaat vullen met Makkelijke Moestuinmix , hoeft die niet al. Mijn eerste moestuin bakken maakte ik van de steigerplanken die na de.


Maak je jouw moestuinbak liever zelf? Gebruik hiervoor dan een weersbestendige houtsoort (planken voor gebruik in de tuin).

Toch kies ik voor mijn moestuin voor de verhoogde bedden. Met een houten moestuinbak kweekt u zelf aardbeien, verse munt, radijsjes, tuinkers en andere lekkernijen. Moestuinbakken of vierkantemeterbakken zijn in heel wat.


Voor een moestuinbak kiest u best voor onbehandeld hout , vlechtwerk of PVC. Met goed hout kun je lang plezier hebben van je moestuinbak. Kies daarom voor duurzame houtsoorten die zo min mogelijk bewerkt zijn.


Ze schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond: moestuintjes ! Een houten bak is hiervoor natuurlijk ook hartstikke handig.

Als alles goed gaat, valt er al wat groen in je vierkante metermoestuin te bespeuren. De radijzen, snijsla, rucola, spinazie en erwten staan nu boven, en de . Kweekbakken of koude bakken voor planten - kweekkas - kweekkassen om planten in te kweken. Waar moet je op letten bij het aanleggen van een nieuwe moestuin ? Links de moestuinbakken , rechts de verhoogde moestuinbedden. Het hout is zeer duurzaam, je hebt er jaren genieten van.


Met onze moestuinbakken kweekt u voortaan zelf uw groente en fruit. Kies uit verrijdbare moestuinbak tot eenvoudige houten bakken. Bovendien heeft de bak verstevigde hoeken en wordt. Kies de afmetingen van uw moestuinbak zo dat de bak verdeeld kan.


Om de moestuinbak af te werken kunt u ervoor kiezen om houten strips . Daarna kun je alle zaagsnedes even afraspen met een houtrasp. Waar plaats en vul ik best mijn moestuinbak. Heel handig is hierbij een houten raster dat je over de bak heen legt. In een kweekbak, of koude bak , staan je plantjes beschut tegen regen, wind en vorst.


Met een kweekbak versnel en verleng je het moestuinseizoen , heerlijk toch! AVEVE Versterkte Houten Driehoekige moestuinbak. Met de meegeleverde scheidingslatten ontstaan vakken, die individueel gevuld kunnen worden.

De moestuinbak is met een raster verdeeld in vakken. Een moestuinbak is een houten bak gevuld met (speciale moestuin ) grond. Herinneren jullie die kale moestuinbak nog, een dikke twee maand geleden? Werk je met binnenhoeken, zoals wij, zet je een stukje hout (3) . Bekijk de video en maak zelf een moestuin op wielen.


Mix potten van glas en keramiek met houten wijn- en fruitkistjes en bakken van blik en zink. Kun je het bestellen, dan is het ook meteen leverbaar - geen weken wachten op je moestuin spullen ! Bekijk stap voor stap hoe onze blogster haar eigen moestuinbak maakte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts