vrijdag 4 augustus 2017

Spiegel in lijst laten zetten

Spiegel op maat in alle vormen en maten. Je kunt je spiegel in een mooie nieuwe lijst laten zetten of in een oud antiek exemplaar. U zoekt: spiegel in lijst laten zetten ? Nederland en informeert u graag over spiegel in lijst laten zetten.


Een mooi borduurwerk of trouwjurk kan ook gewoon ingelijst worden en een. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een barokspiegel ?

Of geeft u juist de voorkeur aan een facetspiegel met aluminiumlijst ? U vindt het allemaal in onze webshop. Inlijsten van een spiegel op maat is hier eenvoudig. Geef uw gewenste maat aan en kies uw spiegel lijst. Ons lijstenaanbod voor spiegels op maat is groot!


Wat is een huis zonder een goede, mooie spiegel ? Een holle glazen Brandfpiegel in zijnen beugel en zwarte lijst , van. Groot of klein, onze spiegels worden Gratis Thuisbezorgd. U uw spiegel kunt laten maken en droomhuis compleet is.

Een facetrand geeft een bijzonder effect aan uw spiegels. Wij kunnen de spiegels (zonder lijst ) direct op de muur monteren door middel van een speciale. Het laten maken van spiegels met houten of aluminium lijst in elke gewenste maat. U bent niet gehouden aan een model of maat, de spiegel die u wenst kunnen wij.


Koop of Verkoop spiegel fotolijst op Marktplaats. Een spiegel op maat laten maken heeft vele voordelen. Vintage houten lijst met verweerde spiegel of glas (b.v te gebruiken als fotolijst ). Met de hand gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Elke formaat spiegel bestel je hier . Bestel eenvoudig en snel uw spiegel op maat met bijpassende lijst.


We bezorgen hem binnen werkdagen gratis bij u thuis. Dat wil zeggen alleen snijden, met scherpe randen. Goed toepasbaar in een houten frame. Indien gewenst kunnen wij de spiegels voor u laten bewerken.


Groot assortiment spiegels leverbaar, ook in verschillende kleuren. Deze passpiegel met houten lijst is eenvoudig op te zetten in de woon- of slaapkamer. Ze maken donkere hoekjes lichter, laten je interieur groter lijken én kleden . Roger maakt zelf een nieuwe spiegel om het gebroken exemplaar te vervangen.

Oppervlakte spiegel = lengte x breedte. Gewicht van een spiegeluitrekenen : oppervlakte x dikte in mm van de spiegel x 2. Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor spiegels op maat laten snijden. Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te.


Wij hebben een badkamerspiegel , geen lijst erom alleen een spiegel , van . Bekijk ons assortiment Badkamerspiegels in onze Onlineshop. De afmetingen voor de lijst is afhankelijk van je spiegel natuurlijk. MDF met zadeltjes vast te zetten aan de omlijsting.


Kapstok Kandy met spiegel en opbergruimte - Zuiver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts