dinsdag 8 augustus 2017

Kattenschrik plant

De blaadjes zijn vrij dik en groeien in een rozet, . Plaats deze plant op de hoeken van de tuin, de kat zal alleen die planten opzoeken,. Als je merkt dat katten jouw tuin als kattenbak gebruiken, of aan je planten knagen, dan wil je. Kattenschrik ” (coleus canina) is een andere goede optie.


De sensatie uit Duitsland van het afgelopen seizoen . KattenSchrik is een natuurlijke strooikorrel met een geur waar katten een hekel aan.

Ok, ik geraak aan het einde van mijn geduld! De buurtkater heeft het al enkele maanden op mijn kruidentuintje en mijn buxus gemunt. Helaas hebben wij niets gevonden voor planten online kopen.


Een tropische plant die bij ons goed als zomergoed geplant kan worden in de tuin. De intrigerende geur van deze plant wordt niet op prijs gesteld. Stuk voor stuk planten waar katten een hekel aan hebben. Planten die naar citroen geuren, vinden katten ook niks.


Deze planten zorgen ervoor dat katten uit uw tuin blijven.

In de zomer bloeit de plant met aarvormige paarsblauwe bloemen. Niet winterhard maar de plant laat zich gemakkelijk stekken. Zet op plekken waar je de kat echt niet wilt hebben planten die katten vies vinden.


Hoe leuk of lief ze ook zijn, ze kunnen de planten uitgraven, de vogels. Wees voorzichtig met wat je plant in je tuin, het kan uitnodigend werken. Er zijn kruiden en planten waar katten een hekel aan hebben maar er is ook een geheel natuurlijke vloeistof van een mix van kruiden bij . Opgelet : ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Voorkom schade aan je planten en jaag naaktslakken en huisjesslakken de tuin uit. Een van de weinige planten waar katten echt niet van houden is de Wijnruit.


Mijn kitten valt mijn kamerplant voortdurend aan, en ben bang dat er binnenkort niet veel van over is. Nu kun je bij het tuincentrum kattenschrik. Uw planten kunnen hierdoor vergelen en in het ergste geval sterven. Een gezonde plant heeft minder last van ongedierte in de tuin!


We hebben een maand of wat geleden een aantal planten gekocht,. Wij verkopen verschillende soorten planten die uit stek komen. Onderstaande een aantal planten die katten niet zo fijn schijnen te . Bijvoorbeeld door het planten van sterk geurende planten ? Ik heb ook al een dure bus kattenschrik gekocht, maar het hielp niet.

Een paar van de industriële sectoren In Eis voor meest geavanceerde Zure oplossing pompen Wanneer we zorg om rond te kijken ons,. Katten kunne putjes graven, omgraven of vernielen van planten , opeten of wegjagen van vogels. Misschien kattenschrik korrels op de aarde strooien, ze schijnen die geur . Plant -Startmix is een organische bodemverbeteraar verrijkt met . Groencentrum Hoogeveen is het tuincentrum in Drenthe voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts