donderdag 17 augustus 2017

Foto magneet maken

Met deze magneten kan je verschillende dingen doen. Voor bijvoorbeeld op een memobord of koelkast. Maak op maat gemaakte magneten met een foto en versier je koelkast!


Je hebt alles om unieke magneten te maken : Onvergetelijke . Maak van je keuken een unieke keuken met onze magneet met foto.

Wij maken gebruik van cookies om de site persoonlijk en gebruiksvriendelijk te maken. Persoonlijk en praktisch: magneet met eigen foto. Met je eigen familiefoto is dit het ideale cadeau voor ouders of grootouders, die hun kinderen. Fleur je kamer op met deze originele magneten. Laat uw mooiste foto afdrukken op een forex plaat.


Probleemloos zelf fotomagneten maken. Hier stap-voor-stap handleiding ontdekken.

Verras familie en vrienden met deze gepersonaliseerde magneet , bedrukt met een toffe foto of tekening van jullie communicant. Bekijk je foto op alle kaartenAfbeelding toevoegen. Ontwerp hier jouw eigen magneet voor op de koelkast en fleur jouw dag op elke keer. Zelf foto magneten maken kan iedereen met een beetje handigheid.


En hoe cool is het niet om een zelfgemaakte magneet op je koelkast te . Dat doe je door je eigen koelkast magneet te laten maken ! Een koelkastmagneet met foto zorgt er niet alleen voor dat je je mooiste herinneringen altijd in het . Magneten voor bijvoorbeeld op een memobord of koelkast. Onze koelkastmagneten maken het net even gezelliger in de keuken. Je eigen koelkast magneet zelf maken met foto en kleur-effect:. Maak het perfecte cadeautje voor vrienden en familie met unieke fotomagneet van Vistaprint. Voeg je foto toe en maak het uniek met een agenda, bedrijfslogo of . Ontbrekend: maken Foto Cadeau - FOTO.


Maak een Foto Cadeau door het afdrukken van uw favoriete Foto op een van de vele objects. Magneetfoto Paula - Holly Jolly - 0.

Om van alle diensten van Zokaartjes gebruik te maken en te profiteren van de . Maak je eigen magneten met magneten zelf maken. Print je foto , kaart of tekst uit en plak deze op de stickerzijde van de magneet. Een foto die kleeft op elk metalen oppervlak.


Afwerking: glanzend of mat, optie collage. Je kan bij ons je je eigen magneten laten maken met je eigen foto , logo of afbeeldingen uitstekende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts